Acizii grasi Omega 3 - Fantana tineretii

Pin It
Acizii grasi Omega 3 - Fantana tineretii

Ne-am dori ca organismul nostru sa fie cat mai sanatos si viguros, iar pielea noastra sa ramana cat mai tanara si fara pic de urma de rid pentru totdeauna. Daca am putea gasi solutii cat mai rapide si cat mai naturale sa o sustinem cumva, ar fi minunat. De multe ori am scris si eu, am citit si in alte locuri si, bineinteles, am auzit de la specialistii in nutritie si dermatologie despre importanta pe care o au acizii grasi Omega 3, in alimentatia noastra.

De ce spun ca acizii grasi Omega 3 pot fi considerati fantana tineretii?
Pentru ca ei ajuta organismul din doua directii: interior si exterior. Asadar, acizii grasi polisaturati si-au castigat o reputatie buna in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduc sanatatii interne – prevenirea bolilor de inima, bolilor autoimnue, atacului cerbral etc.
Si pielea este organul nostru, chiar cel mai mare dintre toate, iar specialistii au dovedit ca omega 3 au proprietati anti-aging. Potrivit unui studiu condus de Universitatea de Stat din Ohio, cei care au participat la acest studiu si au luat suplimente alimentare Omega 3, timp de patru luni, au putut sa influenteze ratia consumului lor de acizi grasi in asa fel incat au contribuit la conservarea segmentelor minuscule de ADN – cunoscute drept telomeri – care in mod normal se scurteaza pe masura ce inaintam in varsta. Cu alte cuvinte, marind aportul de Omega 3 putem incetini procesul de imbatranire.

Cum putem beneficia de minunile acizilor grasi Omega 3?
Introdu in meniul tau zilnic urmatoarele alimente: peste gras somon sau ton, verdeturi, kale, frunze de varza noua si spanac, nuci si seminte de in sau poti apela la suplimentele alimentare Omega 3 – ulei de peste. Pentru sustinerea la exterior, foloseste serumuri care au in compozitia lor acesti aicizi.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube