Viata de dupa #super40

de Ileana Badiu

Pin It
Viata de dupa #super40
Viata de dupa #super40

Sincer, noi am hotarat ca exista o alta viata dupa 40. Sigur, suntem si genul care ne-o ridicam la fileu si ne umplem singure jumatatile de pahar si-atunci poti spune ca viata are chiar parti mai bune dupa 40. Dar uitandu-ne in urma, la propriu, la fotografii din tineretile indepartate am gasit lucruri chiar pozitive. Spre exemplu, rafinamentul trasaturilor. In tinerete avand carnea mai ferma aveam si obrajii mai bucalati si fetele mai rotunjoare, acum, imbatranind si cu ajutorul ridurilor fine, fetele noastre au capatat un aer mai nobil, mai elegant. Bineinteles, si moda ne ajuta, pe atunci aveam sprancenele cat juma’ din frunte, ca deh, asa se purta si cu buzele date cu un contur negru, de aratam chiar indiscret necioplite.

Normal, ca tineretea isi are farmecul incontestabil si atat de laudat in zilele noastre, subliniat ca fiind o calitate, dar sa va spunem un secret: trece. Invariabil. Cand o ai nu-ti vine sa crezi si oricum, pana la 40… mai e. Si e, nu zicem, nu, dar daca ai privilegiul de a ajunge si la 40 ai doua variante: te bucuri de viata de dupa sau nu. Multi oameni cred ca au pierdut cel mai de pret lucru. Incepe panica. Esti pe tobogan in jos. Sa prindem cat mai putem. Sa ne intindem pielea pana la deformare. Sa ne afisam cu parteneri mai tineri, ca sa parem ca ei, etc.

Noi va spunem ca daca esti un om frumos la 20, frumos vei fi si la 40, doar ca la 40 vei fi mult mai sigur pe fiecare colt al buzei cand zambesti, pe fiecare fir de spranceana pe care-o ridici si pe fiecare rid pe care-l incretesti atunci cand vezi oameni care nu inteleg despre ce e viata. Finetea si rafinamentul ti le dau varsta de 40, nu vorbesc de luxul asumarii si superioritatea experientei, ci tocmai de faptul ca-ti poti purta varsta cu mandrie, tinand pasul cu moda, tehnica, lumea si tineretea.

La 20 nu stiai cum e sa ai 40, la 40 stii cum e sa ai 20! Lux!

 

Pin It

Etichete:

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan