10 alimente care te scapa de celulita

Pin It
10 alimente care te scapa de celulita
1. Ananasul

Bogat in potasiu si vitamina C, ananasul contine si bromelaina, o enzima vegetala cu actiune antiinflamatorie care imbunatateste circulatia sangelui. Mai mult, ananasul ajuta si la digestie prin continutul de fibre vegetale; este un bun detoxifiant pentru organism.

10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita 10 alimente care te scapa de celulita

Iti spui ca a trecut vara si ca ai scapat de grija de a-ti ascunde celulita? Ce te faci insa daca mergi la piscina sau daca porti pantalonii aceia care-ti pun in evidenta formele (speram ca nu vorbim de colanti aici)? Stii deja ca mai toate femeile au aceasta acumulare de tesut adipos, dar acest lucru nu te linisteste. 

Alimentele procesate si prajite, precum si zaharurile si carbohidratii care provin din produsele care contin faina alba rafinata, odata ajunse in organism, se comporta ca niste toxine. Acest lucru duce la formarea celulitei. Poti controla formarea ei, consumand alimentele potrivite. Adauga cele 10 alimentele din galeria noastra in dieta ta si tine-ne la curent cu aspectul picioarelor si feselor tale. 

 

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan