Detoxul, un stil de viata pentru Ileana Badiu

Pin It

Detoxul este, inainte de toate, un trend, trebuie sa recunoastem. De aceea am decis sa vorbim despre detoxifiere cu Ileana Badiu, datorita staruintei ei in ceea ce priveste aceasta cura; vedeta face detox de foarte mult timp, cu multa seriozitate, de doua ori pe an. Recunoaste ca duce o viata dezordonata, iar detoxifierea o ajuta sa-si curete complet organismul, sa-l restarteze. 

Ileana ne-a impartasit ca detoxifierea este pentru cei care duc o viata dezordonata, iar ea duce o viata dezordonata: „detoxifierea facuta o data la sase luni ma ajuta sa curat complet organismul, sa-l restartez. Nu exista lucruri care se intampla peste noapte, totul se intampla daca faci un lucru sustinut.

Nu exista sa faci doar detoxifiere dupa care, dupa cele 7 zile, sa revii la o viata normala in care mananci toate porcariile si nu faci nimic. Dupa 7 zile de detoxifiere, ai sa constati ca slabesti 4-5 kg, numai ca alea sunt slabite din apa pe care ai scos-o si din faptul ca ai pierdut muschii pe care i-ai avut.

Detoxul e un întreg mindset, esti intr-o stare de relaxare, lasi mintea in pauza, ajuti corpul sa se detoxifieze“. 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube