7 lucruri pe care le veti constata din clipa in care nu va veti mai atinge de alcool

Pin It
7 lucruri pe care le veti constata din clipa in care nu va veti mai atinge de alcool

Incercati sa mancati sanatos, faceti sport, va hidratati si asa mai departe! Totusi, in momentul in care iesiti cu prietenii, nu va puteti abtine sa nu beti ceva. Nu va judecati prea aspru... Oamenii beau alcool de milenii. Au descoperit ca ii face mai activi pentru o perioada scurta de timp, ii face mai dezinhibati, deci... de ce nu?! Pentru simplul fapt ca va da organismul peste cap. Iar din clipa in care nu veti mai bea alcool, cel putin o perioada, veti constata ca va veti simti si veti arata mult mai bine.

Veti pierde in greutate, pentru ca fiecare pahar de alcool (de tip bere sau vin) contine minimum 150 de calorii. Nu mai discutam despre cocktailuri, unde exista un foarte mare aport nu doar de carbohidrati, ci si de zaharuri.

Veti inceta sa mai mancati prea mult, in speranta ca veti scapa de mahmureala de a doua zi. Da, atunci cand beti mai mult, trebuie sa apelati la o masa copioasa, daca nu vreti sa fiti o leguma dis-de-dimineata. Dar chiar merita sa mancati atat de mult la ore mici din noapte?

Veti avea un metabolism mult mai eficient, pentru ca organismul nu se va mai ocupa cu anihilarea alcoolului, ci va incepe sa arda grasimi. Iar grasimea arsa inseamna kilograme in minus, precum bine ne spun nutritionistii.

Va veti simti mult mai bine per total, pentru ca nivelul colesterolului va scadea, la fel si nivelul zaharului in sange. Iar ficatul va va multumi intens, pentru ca incepe sa fie din ce in ce mai putin gras. Rezultate se vor face simtite la doar cateva zile dupa ce veti refuza sa mai beti.

Veti dormi mult mai bine, chiar daca alcoolul va asigura ca veti intra aproape instantaneu in lumea viselor. Dar v-ati pus intrebarea si de cate ori trebuie sa va treziti pe noapte ca sa beti apa sau sa mergeti la toaleta?

Pielea va va arata mult mai bine, pentru simplul motiv ca nu va mai exista niciun factor extern care sa duca la deshidratare si – implicit – la ridare. Da, alcool deshidrateaza si e nevoie sa beti foarte multa apa, ca sa va refaceti structura pielii.

Veti scapa de iminenta imbolnavire grava, mai ales daca obisnuiti sa beti zilnic niste cantitati respectabile de alcool. Nu e vorba doar despre problemele ficatului, pentru ca cei care beau obisnuiesc sa si fumeze mult. Asadar, priviti “spectacolul” in ansamblu.

Oricum, daca sunteti intr-o situatie in care chiar nu puteti evita alcoolul, alegeti sampania sau vinurile sampanizate, vinurile rosii si cele albe-dulci. Si limitati-va consumul la doar un pahar decent.

Sursa: Eat This

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube