Secretele vedetelor trecute de 40 de ani, pentru siluetele lor de invidiat

Pin It
Secretele vedetelor trecute de 40 de ani, pentru siluetele lor de invidiat

Presiunea de a arata intotdeauna perfect este destul de mare atunci cand esti vedeta, chiar daca ai 20 de ani sau peste 40. Cu toate acestea, ele nu se dau batute, iar grija pentru silueta este la fel de importanta precum cea pentru piele. Daca pentru riduri apeleaza la mici tratamente estetice, pentru corpul de invidiat fac eforturi mari, iar grija pentru alimentatie si exercitiile fizice stau la baza rezultatelor vizibile.

Jennifer Lopez are 47 de ani. O stim de aproape o viata, insa nu pare ca au trecut anii peste ea si putem spune ca arata mai bine decat atunci cand s-a lansat prima oara, adica inca de la inceputul anilor '90. Pentru corpul ei de invidiat, pe langa mama natura, ea se bazeaza pe metoda lui Tracy Anderson.

Heidi Klum are 43 de ani. Cu un program atat de incarcat, mai ales daca esti mama, cateodata este greu sa mentii o rutina de fitness. Intr-unul dintre interviurile pe care le-a acordat ea, a spus ca i se intampla ca de multe ori sa sara pe trambulina cu ai sai copii sau sa mearga la pas pe canyon-ul de langa locuinta sa, atunci cand scoate cainele la plimbare. Alte dati, alearga pe banda 30 de minute, insa prefera sa faca exercitii in aer liber, iar atunci cand calatoreste, face cateva abdomene in camera de hotel.

Sofia Vergara are 44 de ani. Este o fana inraita a spinning-ului, iar acasa are un Megaformer la care face exercitii impreuna cu antrenorul ei personal. In ceea ce priveste alimentatia, Sofiei ii place sa manance sanatos, o salata buna sau carne slaba de pui facuta la grill.

Victoria Becham are 42 de ani. Daca in ceea ce priveste calitatea pielii sale totul i se datoreaza dietei bazate stric pe somon, fosta componenta a trupei Spice Girls consuma, in general, sushi si sucuri verzi, dupa cum a declarat intr-un interviu pentru revista Harper's Bazaar.

Cindy Crawford are 51 de ani. Fostul top model spune ca rutina sa de fintess pentru un corp sanatos si fit nu include un echipament complex. Daca sta acasa, lucreaza cu un antrenor, de trei ori pe saptamana. 15 minute de cardio, apoi squats, flotari, tricepsii si bicepsii cu greutati. De asemenea, merge mult pe jos sau pe bicicleta o data pe saptamana, cu familia sau o prietena. In ceea ce priveste alimentatia, ea a renuntat complet la sosul de soia pe care il punea adesea peste sushi si l-a inlocuit cu lamaie.

Sursa imagine: Instagram @jlo

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube