Despre gadget-uri pentru frumusete si Fillerina Lip Volume

Pin It
Despre gadget-uri pentru frumusete si Fillerina Lip Volume
Despre gadget-uri pentru frumusete si Fillerina Lip Volume

Am inceput sa scriu acest articol cu stiloul, intr-o agenda neagra pe care o am mereu la mine. Recunosc, sunt inca adepta metodelor clasice pentru notat idei, numere de telefon, adrese… In acelasi timp, cand vine vorba de „beauty”, iubesc noutatile. Nici nu se poate altfel, mai ales de cand a aparut Cronos Beauty in viata mea.

De la proceduri non invazive de ultima generatie, pe care nu am timp sa le testez pe cat de mult mi-as dori, pana la micile secrete ce tin de ingrijirea personala. Pe acestea din urma, pe care le folosesc si le am pe etajera din baie sau in geanta, la indemana, gadgeturile pentru frumusete sunt un „must have” in viata fiecarei femei moderne.

Asa este si Fillerina Lip Volume, un mic dispozitiv pentru ingrijirea buzelor pe care imi place sa-l folosesc inca de cand a aparut in farmacii. Iar de luna trecuta, el are haine noi, sa spun asa, este mai “techie”, cum ar zice copiii mei, si vine si cu un continut mai mare de gel filler, respectiv 7 ml, fata de 5 ml, asa cum era initial. Deci, vesti bune!

Prin ce este el “techie”, adica ce-l face pe el „gadget”? Capatul de aplicare! Pentru ca ajuta la stimularea microcirculatiei, prin masajul buzelor, iar in modul acesta cele 6 tipuri de molecule de acid hialuronic de diferite dimensiuni din compozitie patrund mai profund in straturile pielii.* Va povestesc aici despre el, dar puteti verifica mai multe si pe site-ul www.fillerina.ro.
Fillerina Lip Volume, la fel ca celelalte produse pe care eu le-am testat de la ei si despre care v-am povestit in articolele precedente, este disponibil in mai multe variante, in functie de nevoile fiecareia dintre noi:
Fillerina Lip Volume grad 2 si Fillerina Lip Volume grad 3, pentru efect* de crestere a volumului buzelor si de netezire a liniilor de la nivelul acestora. Eu folosesc Fillerina Lip Volume grad 2, pentru ca imi doresc un efect natural si pentru ca nu beau suficienta apa, iar liniile verticale de pe buze sunt din ce in ce mai vizibile.
Si ca tot am pomenit de apa, pentru cele mai bune rezultate, producatorul recomanda hidratarea intensa pe toata perioada aplicarii produsului. Eu zic ca nu este un efort mare, mai ales ca este o metoda complet nedureroasa si non invaziva prin care putem obtine efectul de buze hidratate si voluptoase.

*Toate informatiile tehnice pe care le-am mentionat pot fi verificate si confirmate in studiul FU.04.C.SL_2012 / 1842.”  

Revin cu alte secrete de „beauty”. Promit.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan