Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan

Pin It
Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan
Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan Cronos Med, noul nume al Clinicilor fondate de Dr. Constantin Stan

Bucuresti 6 noiembrie 2017: Dr. Constantin Stan marcheaza 25 de ani de prezenta pe piata serviciilor medicale private din Romania, anuntand o noua identitate pentru reteaua de clinici create de el si lansarea celei mai avansate clinici de medicina regenerativa si anti-aging din Romania.

In urma procesului de rebranding, business-ul construit de Dr. Constantin Stan devine Cronos Med, avand o structura imbunatatita si o echipa redimensionata dupa nevoile celor peste 6,000 de pacienti care au trecut pragul celor trei locatii, de-a lungul timpului.

In acest moment, din grupul Cronos Med fac parte: Cronos Hospitals localizat la Bacau si cele trei clinici localizate in Bucuresti: Cronos Day Surgery (cunoscuta pana in prezent ca S Clinic), Cronos Beauty (cunoscuta pana in prezent ca Bella Medical Spa) si Cronos Institute, cea mai noua clinica lansata pe piata, specializata pe medicina regenerativa si terapii anti-aging.

Viziunea Dr. Constantin Stan despre serviciile grupului de clinici care ofera un inalt nivel de calitate al vietii, l-a inspirat in alegerea noii identitati, numele companiei avand ca sursa de inspiratie zeul timpului etern, personaj important din mitologia greaca.

"Chirurgia estetica ajuta fata sau corpul uman in toate formele sau aspectele sale, de la partea superficiala, pâna la contur. O operatie estetica este cea care face viata pacientului mai frumoasa, nu numai chipul lui. De fapt, nu spunem mai frumoasa, ci mai buna. La fel de valoroasa este interventia expertilor nostri prin solutii non invazive, fie ca vorbim de nutritie genetica, terapii intravenoase cu micronutrienti sau proceduri corporale revolutionare, oferite exclusiv pacientilor Cronos Med", a declarat Dr. Constantin Stan.

Cronos Institute, cea mai noua dintre clinicile grupului Cronos Med, este primul concept din Romania care integreaza medicina regenerativa si cea anti-aging cu solutii personalizate de medicina estetica. Fie ca vorbim despre analize genetice de ultima ora, nutritie si planuri de alimentatie personalizate sau aparatura cu lasere de ultima generatie, pacientilor li se ofera solutii 360 pentru un management eficient al propriei sanatati fizice.

"Modalitatea de interventie abordata de expertii Cronos Institute este una in care evaluarea este 100% personalizata din punct de vedere al recomandarilor legate de dieta sau strategie sportiva, prin teste de nutrigenetica. Exact personalizarea intregului proces face posibil managementul eficient al stilului de viata al pacientului, pentru ca se abordeaza totul in mod individualizat. Atat terapiile intravenoase, cat si dietele personalizate si tratamentele faciale si corporale non-invazive, vin in intampinarea nevoilor pacientilor, revolutionand modul in care acestia isi abordeaza sanatatea", a declarat Larisa Petrini Health Coach si Director General Cronos Institute.

Constantin Stan a hotarat sa-si dezvolte activitatea medicala exclusiv in mediul serviciilor medicale private in anul 1992, odata cu lansarea primului spital cu profil chirurgical, Medical Service, localizat la Bacau. Chiar daca principala activitate a fost chirurgia estetica, specialitati precum ORL, Dermatologie, Chirurgie Generala, Pediatrie sau Ginecologie au facut parte din serviciile oferite de acesta impreuna cu alti medici, de-a lungul celor 25 de ani de activitate.

Chirurgia estetica a avut o ascensiune spectaculoasa devenind un reper al profesionalismului si alegerea pacientilor din Romania dar si din strainatate, Dr Constantin Stan fiind desemnat de prestigioasa revista Tatler din Marea Britanie drept medicul cu cea mai mare experienta din Europa de Est in chirurgia estetica de remodelare a sanilor. De asemenea, impreuna cu firma germana Polytech, a proiectat si dezvoltat protezele Diagon Gel 4Two, considerate, la nivel mondial, cele mai bune implanturi mamare. Dr Stan este lider de opinie in cadrul societatilor internationale de chirugie si este considerat ca fiind medicul cu cea mai mare experienta din lume in folosirea protezelor cu 2 tipuri de gel siliconic, atat pentru marirea, cat si pentru ridicarea sanilor.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube