Un mit destramat: apa cu lamaie nu ajuta la aproape nimic

Pin It
Un mit destramat: apa cu lamaie nu ajuta la aproape nimic

De cativa ani, circula ideea ca apa plata cu lamaie, bauta imediat dupa ce v-ati trezit, va va scapa instantaneu de niste kilograme. Deloc. Doar va va oferi un plus de vitamina C. Cu toate acestea, exista niste “trucuri matinale” care pot sa va ajute sa scadeti in greutate.

Cafeaua – nu doar ca va umple de energie, indiferent cat de putin ati fi dormit, dar va asigura energia necesara pentru a va misca mult mai bine atunci cand mergeti la sala. Specialistii au descoperit ca, daca beti doua cani, in loc de una singura, veti putea lucra cu mult mai mult entuziasm.

Apa cu gheata – avand in vedere ca temperatura corpului uman este de aproximativ 36.5 grade Celsius, in momentul in care beti apa rece, organismul incepe sa lucreze mult mai intens. Nu va asteptati la minuni. Nu veti scapa de mai mult de 5 kilograme pe an, daca beti apa cu gheata timp de un an.

Ceaiul verde – stim deja ca este plin de antioxidanti, dar mai are un merit. Intensifica arderile, iar asta inseamna greutate in minus. Evident, daca nu este indulcit. Insa, desi pe piata sunt nenumarate pastile cu extract de ceai verde, evitati-le. Nu vor face decat sa va afecteze ficatul.

Sursa: Women's Health

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube