4 secrete pentru mentinerea unui zambet tanar

Pin It
4 secrete pentru mentinerea unui zambet tanar

Faci tot ce trebuie pentru a-ti proteja pielea, fata, corpul si parul de efectele imbatranirii. Asadar, de ce nu ar beneficia si zambetul de atentia ta completa? Ingrijeste-ti zambetul si pastreaza-i tineretea urmand sfaturile noastre:

1. Limiteaza fracturile dentare. In special pe durata menopauzei, cand dintii sunt predispusi fracturilor, e recomandat sa mergi la dentist. Exista un examen video care poate detecta cu ajutorul unei camere daca exista vreo crapatura ascunsa la nivelul dintilor.

2. Vizita la dentist, un obicei. Cauta un dentist cu care sa rezonezi, astfel incat sa fie o adevarata placere sa mergi periodic la un periaj profesional. Asa eviti formarea tartrului si nevoia unui detartraj (eliminarea suprafetelor adezive din spatele dintilor si din spatiile interdentare, mediu care incurajeaza dezvoltarea bacteriilor). Nu scapi doar doar de tartru, ci si de placa bacteriana, sursa principala de infectie a tuturor organelor interne (poate declansa afectiuni cardiovasculare).

3. Inlocuieste plombele cand este necesar. Daca ai plombe vechi sau care prezinta uzura, s-ar putea sa trebuiasca inlocuite. Bacteriile sunt atrase de orice imperfectiune care se formeaza in punctul de intalnire dintre plomba si dinte.

4. Rasina compozita este preferata astazi in locul umpluturilor pe baza de argint sau mercur pentru ca intareste dintele si limiteaza fracturile. Mai mult, daca nu avem cultura unei anumite etnii sau a rapperilor din state, o gura plina de metale nu este cel mai atractiv lucru. 

 

Citeste si articolul: Gura iti poate spune ce boli ai, la propriu

 

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube