Cum arata corpul unei femei dupa nastere?

Pin It
Cum arata corpul unei femei dupa nastere?

Cum arata corpul unei femei dupa nastere? Cum arata corpul unei femei dupa nastere? Cum arata corpul unei femei dupa nastere? Cum arata corpul unei femei dupa nastere? Cum arata corpul unei femei dupa nastere? Cum arata corpul unei femei dupa nastere?

Vedem mereu vedetele cum, la o luna dupa nastere, arata impecabil. In sinea noastra, este, fara doar si poate o contradictie. Cum este posibil? Mai ales cand mamele ne-au povestit ca, dupa ce ne-au nascut au ramas cu vergeturi, cu kilograme in plus, sau ca, pur si simplu, maternitatea le-a modificat corpul. Sani lasati, talie si coapse pline, aceasta este realitatea pe care nu o constientizam pentru ca nu suntem expusi la ea.

Fiecare corp reactioneaza diferit, de aceea este important sa nu fim expuse doar la povestile cu mame care nu s-au ingrasat niciun kilogram sau care, mai mult, sunt mai slabe si mai frumoase ca oricand. E bine sa stim ce urmeaza pentru a ne pregati psihic pentru schimbare. 

Jade Beall, fotograf, doreste sa arate prin proiectul The Bodies of Mothers: A Beautiful Body Project ca frumusetea corpului unei femei care a dat nastere se regaseste in fiecare cuta, cicatrice sau vergetura. Imperfectiunile sunt semnul dragostei, al nasterii si al vietii. Jade a inceput acest proiect fotografic dupa ce a suferit o depresie post-partum venita tocmai din socul produs de schimbarile fizice pe care le-a experimentat dupa maternitate. 

 

 

Jade a postat pe site-ul ei cateva autoportrete care o aratau in postura de mama. Peste noapte, sute de femei din toata lumea au contactat-o sa-i ceara sa le fotografieze si sa le ajute sa-si spuna povestea de femeie, de mama. Asa a luat nastere cartea A Beautiful Body Book, in care femeile arata asa cum stim de la mamele noastre, matusile noastre, surorile noastre. 

Fotografii: Jade Beall

Afla cum poti sa ameliorezi imperfectiunile produse in perioada de maternitate, citind: Ce este estetica postnatala?, Ce este liftingul sânilor?

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan