Un organism odihnit, o piele mai frumoasa

Pin It
Un organism odihnit, o piele mai frumoasa
Un organism odihnit, o piele mai frumoasa Un organism odihnit, o piele mai frumoasa Un organism odihnit, o piele mai frumoasa

Stresul, oboseala, poluarea, alimentatia, toate isi pun amprenta pe corpul si pe pielea noastra. Nu doar timpul, ci nici vremurile nu mai au rabdare cu noi. Cel mai vizibil impact este cel asupra pielii noastre, iar o data cu trecerea anilor si productia naturala de colagen scade. Oricat de mult am cremui-o sau am rejuvena-o cu ajutorul procedurilor estetice, este esential ca si organismul sa lupte din interior. Nu-ti vorbesc despre diete stricte, pentru ca stiu, toate le uram. Iti propun un aliat de la Amway, TRUVIVITY by NUTRILITE, un sistem care iti va schimba rutina si care iti va imbunatati nu doar calitatea pielii, ci si calitatea somnului. Hai sa-ti povestesc despre ce este vorba.

TRUVIVITY by NUTRILITE este un sistem format dintr-un supliment de frumusete si o bautura din pudra ce combina complexele PhytoInfuse si PhytoCeramide, pentru o noua abordare a ingrijirii pielii, care functioneaza din interior catre exterior. 

  • Complexul PhytoInfuse ofera un trio de plante: extract de goji, extract de macese si extract de samburi de struguri.

  • Complexul PhytoCeramide contine ceramide din extract de grau, naturale, din boabe de grau integral.

  • TRUVIVITY by NUTRILITE – Suplimentul de Infrumusetare contine vitaminele A, C si Zinc

  • TRUVIVITY by NUTRILITE – Bautura din pudra contine vitamina C si Zinc, cu o aroma racoritoare de grepfrut. 

Ce beneficii ofera TRUVIVITY?

  • Bautura din pudra contribuie la mentinerea sanatatii pielii si la reducerea oboselii prin mixul de nutrienti bogati in vitamina C si Zinc, generatori de colagen: extractul de merisor si extractul de cirese.

  • Suplimentul de frumusete ajuta la eliberarea pielii de stresul oxidativ si completeaza procesul natural de refacere din timpul somnului. Dimineata, pielea noastra arata si se simte mai improspatata si mai revitalizata, datorita Vitaminelor C si A, care sustin protectia celulelor acesteia. 

Asadar, bautura din pudra, impreuna cu suplimentul de frumusete au fost dezvoltate pentru a se completa timp de 24 de ore, iar tenul tau are o sustinere permanenta, atat pe timpul zilei, cat si pe durata noptii. 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan