Un selfie prelucrat nu este un etalon

Pin It
Un selfie prelucrat nu este un etalon

Chirurgii plasticieni se confrunta cu o problema cat se poate de delicata. Din ce in ce mai multe paciente le cer sa le modifice din cap pana in picioare in functie de... selfie-urile pe care si le fac. Grav este ca respectivele fotografii sunt modificate substantial cu ajutorul programelor de editare.

Pana in urma cu un deceniu, doamnele intrau in cabinetul doctorilor tinand in maini fotografia unei actrite celebre sau a unui model foarte apreciat. Doreau buzele Angelinei Jolie sau coapsele Giselei Bundchen, iar respectivele obiective nu erau – de obicei – foarte greu de realizat.

Desigur, chirurgii reuseau sa le convinga pe doamne ca niste buze foarte voluptuoase nu se vor potrivi fizionomiei lor si le prezentau cele mai bune variante inlocuitoare. Si nici nu se aratau dispusi sa subtieze la maximum niste coapse, in clipa in care partea superioara a corpului pacientei era prea... consistenta.

Acum, insa, femeile nu mai sunt dispuse sa negocieze. In clipa in care si-au prelucrat fotografiile asa cum cred ca este cel mai bine, considera ca asa trebuie sa arate.

Desigur, exista si doamne care nu cer imposibilul. Vor doar o augmentare mamara sau o refacere a abdomenului dupa nastere. Dar exista si femei cu pretentii absolut aberante. Acestea se prezinta cu o poza de grup si vor sa arate precum restul prietenelor lor. Nu conteaza ca acestea sunt mult mai inalte si mult mai slabe. Vor interventia chirurgicala si gata! Daca s-a putut in Photoshop, de ce nu se poate in viata reala?!

Acesta este momentul in care un specialist responsabil le indruma spre un psiholog, a carui misiune este sa identifice problema reala si sa indeparteze “subiectul” de bisturiu. Realitatea crunta este ca, de cand a aparut moda selfie-urilor, din ce in ce mai multi oameni vor sa se opereze pentru a se alinia “perfectiunii” impuse de retelele de socializare. Iar cel mai interesant este ca numarul barbatilor care se supun interventiilor chirurgicale a crescut dramatic.

Sursa: Finance Yahoo

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube