Fillerina, un rasfat pentru pielea noastra

Pin It
Fillerina, un rasfat pentru pielea noastra
Fillerina, un rasfat pentru pielea noastra

V-am povestit cat de mult imi plac inovatiile in industria de frumusete si cat de mult ma bucur cand apar produse noi si eficiente de combatere a semnelor imbatranirii pe care le putem folosi acasa. Si, mai ales, va povesteam de arma mea secreta din ultima vreme, Fillerina.

Eu am folosit kitul ce contine un aplicator special, gelul filler dermo-cosmetic cu efect de umplere si crema nutritiva pentru fata si gat. 14 zile au fost suficiente sa ma conving ca Fillerina este alternativa ideala pentru femeia moderna de astazi, care nu mai are timp sa ajunga in clinicile de infrumusetare, dar care vrea sa aiba grija fetei, a gatului si a decolteului. Sunt multumita de rezultatele de pana acum si imi doresc sa se mentina, tocmai de aceea folosesc si crema de noapte de la Fillerina.

Aceasta contine tot 6 molecule de acid hialuronic si mentine efectele tratamentului de zi, pentru mai mult timp datorita faptului ca pe timpul noptii celulele se regenereaza. Rezultatele: pielea isi pastreaza nivelul optim de hidratare pe tot parcursul zilei, ridurile sunt estompate, iar tenul isi recapata volumul.

Un alt lucru care mi-a placut la Fillerina este ca nici buzele nu sunt neglijate, pentru ca si ele sunt atinse de trecerea anilor. Produsul se numeste Fillerina Lip Volume si poate fi folosit ca un balsam de buze obisnuit sau chiar ca un gloss transparent. Aceleasi molecule de Acid Hialuronic sunt “vinovate” pentru efectele pozitive pe care le are. Hidratare, umplere si frumusete, acestea sunt lucrurile care se reflecta pe buzele ingrijite cu Fillerina Lip Volume, iar faptul ca rezultatele se vad pe masura ce folosesti produsul este o garantie ca acestea vor fi si de durata.

Eu zic ca meritam sa ne rasfatam tenul si buzele cu produse de calitate.
Tu ce cadou vrei sa-ti faci de sarbatori?

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan