Tantarii au preferintele lor!

Pin It
Tantarii au preferintele lor!

V-ati intrebat, fara indoiala, de ce tantarii nu va iarta nicio secunda, in timp ce persoanele aflate in jurul dumneavoastra nu au nici cea mai mica intepatura. Din anumite motive, enervantele insecte prefera 4 tipuri de persoane, pe care nu se jeneaza sa le atace.

1. Femeile insarcinate sunt principalele victime ale tantarilor. Insectele sunt atrase de dioxidul de carbon pe care oamenii il produc atunci cand respira. Iar viitoarele mame, avand in vedere greutatea suplimentara capatata pe parcursul sarcinii, respira mai greu, deci produc o cantitate mai mare de dioxid de carbon. Aceasta este, de altfel, si una dintre motivele pentru care virusul Zika este periculos pentru copiii aflati in viata intrauterina.

2. Cei care fac sport in aer liber risca sa fie atacati de tantari din cauza acidului lactic pe care il produc atunci cand muschii lucreaza din greu. Asa ca, daca obisnuiti sa alergati prin parc sau sa va dati cu bicicleta, asigurati-va ca v-ati dat cu cele mai bune lotiuni antitantari.

3. Persoanele care beau alcool au toate sansele sa intre in atentia tantarilor. Alcoolul creste temperatura corporala, iar insectelor nu le place nimic mai mult decat caldura. Nu ocoliti produsele potrivite atunci cand iesiti la terasa cu prietenii, astfel incat sa nu va treziti plini de puncte rosii, cu mancarimile aferente.

4. Cei care au grupa sanguina O. Nu conteaza ca RH-ul este pozitiv sau negativ, tantarii vor fi la fel de incantati sa va atace. Asadar, indiferent daca alergati in parc, beti bere la terasa sau urmeaza sa aveti un copil, femeie fiind, daca stiti ca aveti aceasta grupa sanguina, nu omiteti protectia necesara.

Sursa: Brightside 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube