Legume de culoare verde inchis – borccoli, kale si frunzele de spanac au un continut bogat de vitaminele A si C care contribuie la producerea uleiurilor sanatoase, necesare firului de par pentru fortificare si stralucire. Actioneaza precum un balsam natural.
Nuci – parul uscat isi poate gasi un aliat in nucile noastre atat de sanatoase, bogate in acizi grasi omega 3 si vitamina E, care il hidrateaza de la interior, spre exterior.
Fasolea incoltita – pentru un par fragil, care se rupe, o dieta care contine si fasole incoltita ar putea sa-l ajute. Aceasta contine siliciu ce intareste firul de par si previne ruperea sa.
Morcovi – aceasta radacinoasa contine beta caroten ce ajuta scalpul sa produca uleiurile necesare sustinerii podoabei capilare.
Oua – nu doar ca sunt o solutie la indemana pentru un mic dejun rapid si sanatos, dar ajuta si la combaterea subtierii firului de par, datorita continutului de sulf care contribuie la cresterea parului si stimuleaza cresterea circulatiei sanguine de la nivelul scalpului. De asemenea, ouale mai contin biotina si vitamina B12, necesare unui par sanatos.