Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii

Pin It
Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii

Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii Anamaria Stancu Ionescu, povestea buzelor rosii

Este irezistibil sa asculti niste buze rosii carnoase care-ti soptesc la ureche: „don′t say good-bye, don′t say good-bye“. Ne poate confirma Tudor Ionescu, de la Fly Project, care a cazut ireversibil prada farmecului buzelor rosii din videoclipul piesei „Goodbye“. Dupa soaptele pline de pasiune si-a dorit sa vada aceleasi buze conturand un „da“ hotarat in fata altarului. 

Ana Maria Stancu i-a facut pe plac si i-a promis ca isi vor bea in fiecare dimineata cafeaua impreuna pentru tot restul vietii. Ba chiar i-a zis ca, din cand in cand, o sa-i faca si cate o ciorba de salata cu afumatura si papara, ca sa ii aline dorul de Ardeal.

Ana putea sa-l cucereasca pe Tudor doar cu cea din urma mentiune dar adevarul este ca amandoi au stiut din prima ca le este destinat sa fie impreuna. Aventurosi, dupa doar doua luni de relatie s-au mutat impreuna. 10 ani mai tarziu s-au casatorit.  

Dar viata lor impreuna a inceput cu adevarat in momentul in care au calatorit pentru prima data in strainatate, in Egipt. Ana isi aminteste de o intamplare simpatica. Pasionata de parfumuri (are o colectie impresionata), gasise la unul dintre buticurile egiptene un parfum cu ulei esential de vetiver, folosit in parfumerie pentru mirosul profund, cu note pamantii. Tudor, cavaler inarmat cu portofel, s-a oferit sa negocieze, asa cum este obiceiul locului. Ghinionul lui - a dat peste cel mai iscusit comerciant de acolo. Dupa doua ore de negot aprig si glume cu faraoni, Ana si-a adaugat la colectie parfumul. Seara, la hotel, a descoperit ca acelasi parfum cumparat de prietenii lor de calatorie a costat de trei ori mai ieftin.

Calatoriile scot la iveala o Ana pasionala si curioasa, o sclipire din adolescenta care dansa in unul dintre primele videoclipuri Fly Project - „Tasha“. Pe atunci blonda cu suvite negre, imbracata intr-un top metalic si cu miscari sigure care tradau experienta in dans, Ana incerca sa-si aline un regret.

„Visul vietii mele a fost sa devin balerina. M-am chinuit doi ani si chiar nu intelegeam de ce nu-mi ieseau exercitiile exact asa cum trebuia. La sfarsitul celui de-al doilea an, una dintre profesoare mi-a zis ca problemele mele vin de la coloana si ca din cauza unei scolioze, indiferent de eforturile mele, nu aveam cum sa progresez. Am suferit foarte tare.“ Dovada ca nimic nu-i poate sta in cale, dupa vestea aceasta, Ana a facut trei ani de dans sportiv.

Tot din dragoste pentru dans, Ana a ajuns sa lucreze in televiziune. Avea doar 16 ani cand aparea ca hostess, intr-una dintre emisiunile moderate de cei de la Hi-Q. „Nu pot sa zic ca mi-a lipsit ceva insa simteam ca este momentul sa fac banutii mei, nu voiam sa depind de parinti. Acum ma gandesc cu placere ca, de fapt si de drept, am inceput sa muncesc de la 16 ani“.

„Dupa experienta asta, am mai fost hostess si pe la alte televiziuni dar nu ma gandeam neaparat la o cariera in televiziune. Pana cand, intr-o zi am fost sunata de la o agentie sa dau o proba pentru meteo la Antena 1. Dupa un an de zile de cursuri si exercitii de dictie (noi, la meteo, nu citim de pe prompter ci vorbim liber), am intrat pe post“.

De sase ani de zile prezinta meteo si, semn ca este unul dintre oamenii care fac cu pasiune ceea ce fac, nici nu stie cum a trecut timpul atat de repede. Dar acum este pregatita sa se descopere si mai bine, asa ca isi indreapta priceperea catre proiectul online & TV Estetica Premium.

„Ca femeie, este important sa te dezvolti continuu, astfel incat increderea in tine sa fie mai presus de orice complex fizic. Mai mult decat atat, mi se pare important ca femeile sa descopere ceea ce eu am avut prilejul sa inteleg mai devreme, poate: sa fii frumoasa este un lucru accesibil. Mai mult, tehnologia a evoluat intr-atat incat oricine isi permite sa-si sincronizeze tineretea sufletului cu cea a fizicului“.

Pe Anamaria Stancu Ionescu puteti sa o urmariti incepand cu 2 martie, de luni pana vineri la ora 7:50, pe Antena 1, intr-o productie marca Estetica Premium by Andreea Berecleanu.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan