Consultanta de frumusete cu Dana Sota

Pin It

Usa de la studioul Estetica Premium - deschisa - aud sunet ferm de tocuri. Prima lectie de la Dana Sota, consilier de beauty: feminitatea si increderea in propria persoana sunt percepute inainte chiar ca o femeie sa apuce sa salute. Primele vorbe s-au balansat in perfecta armonie cu cerceii lungi si opulenti care contrastau placut cu trasaturile fine ale Danei. Am povestit despre noi, despre ea si despre cum „frumusetea se invata“ dar, odata dobandite secretele, nu este nevoie sa-ti rapeasca toata dimineata. Experienta Danei de beauty editor si de consultant de beauty au fost exact ce aveam nevoie ca sa aflam secrete de frumusete pentru varste diferite: 20, 30 si 40 de ani.

Care sunt armele frumusetii feminine?

Dana Sota: Frumusetea nu inseamna numai un machiaj asa cum credeam la 20 de ani. La 30 deja stiam ca o crema buna conteaza. La 40 invatasem ca alimentatia corecta, sportul si odihna conteaza. Mai tarziu am invatat ca ceea ce conteaza este starea sufleteasca, linistea si echilibrul. 

Sfaturile Danei Sota pentru femeile de 20, 30, 40 de ani

Dana Sota:  La 20 de ani nu stiam mare lucru si mi se parea ca machiajul este singurul produs pe care trebuie sa mi-l aplic pe fata si chiar nu mai tin minte daca gaseam ceva pe vremea mea. Imi aduc aminte doar de laptele demachiant Doina si cam atat. Apoi, pe la 30 am inceput sa folosesc serurile, inainte de crema de hidratare. Intotdeauna serul se da intre toner si crema de hidratare. De la 40, sa zicem, am inceput sa folosesc produsele anti-age si am ajuns in aceasta faza la o combinatie intre anti-age si anti-rid, desi nu am foarte multe riduri.

Care este diferenta dintre anti-age si anti-rid?

Dana Sota: Produsele anti-age sunt produsele care ne protejeaza. Deci si SPF-ul este un produs anti-age si o crema cu antioxidanti este un produs anti-age si o crema cu vitamina C este un produs anti-age. Deci ne protejeaza. Produsul anti-rid deja vine sa repare. Deci este un produs care trebuie folosit in momentul in care exista deja riduri, piele lasata, depinde de ce inestetism avem si ce vrem sa reparam.

Pe Dana o poti citi pe danasota.com, o poti asculta la tot soiul de seminare de beauty si, in schimbul a 150 de lei, poti avea parte de 45-50 de minute de consultanta personalizata de beauty. Adica vei cunoaste o Dana cu foarte putine riduri (asa cum recunoaste si ea, chicotind, in video) dar cu foarte multa experienta in ceea ce priveste nevoile de ingrijire ale femeilor; vei primi sfaturi care se pliaza pe nevoile tale de beauty. O sa iti placa de Dana, cu siguranta, asa ca daca vrei sa aprofundezi trucuri de frumusete, intreab-o de unde poti achizitiona cartea scrisa de ea, „Frumusetea se invata“.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube