Ce trebuie sa stii inainte sa-ti pui extensii de gene?

Pin It
Ce trebuie sa stii inainte sa-ti pui extensii de gene?

Atunci cand mascara pur si simplu nu da rezultate, extensiile de gene sunt solutia cea mai tentanta. Vedem tot mai multe gene lungi si fluturande pe strada, la evenimente, in cluburi si asta nu este datorita naturii ci a vizitelor la salon, a lipiciului si genelor sintetice. Tinand cont ca se aplica intr-o zona sensibila, nu ar trebui, mai intai, sa ne intrebam daca este o procedura sigura?

Intr-un material Good Morning America s-au discutat efectele secundare care pot avea loc dupa o procedura de aplicare a exensiilor. Pleoape inflamate, ochi injectati si usturimi, acestea sunt doar cateva dintre reactiile alergice care pot avea loc. 

Se pare ca lipiciul cu care sunt fixate genele poate declansa aceste efecte, mai ales daca acesta contine un compus chimic - formaldehida (metanal). Asigura-te, inainte de procedura, ca adezivul folosit la salon nu contine acest ingredient. 

Pe cine dai vina daca ai o reactie alergica iar adezivul nu contine formaldehida? Despre formaldehida nu stiai, probabil, ca este un compus prezent in nenumarate produse din casa ta: de la mascara, la sampon si textile si poate declansa aceleasi efecte adverse: dermatite, inflamatii, mancarimi, usturimi dar si dificultati de respiratie in cazul persoanelor cu astm sau probleme de respiratie. Solutia este sa incetezi sa folosesti acele produse care contin acest ingredient. 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube