Cum imbatranesti dupa o operatie estetica la fata?

Pin It
 Cum imbatranesti dupa o operatie estetica la fata?

O interventie estetica la fata, precum un lifting facut de un bun chirurg estetician, poate sterge ani buni de pe chipul tau. Insa multi dintre noi ne intrebam daca, pe masura ce trec anii de la operatie, procesul de imbatranire va fi unul natural, din punct de vedere estetic. Este si acesta un factor care contribuie la decizia finala de a te supune sau nu unei asemenea interventii.

Insa specialistii ne spun sa nu ne temem, pentru ca acesta este doar un mit. Omul continua sa imbatraneasca in mod natural. Ceea ce trebuie sa intelegem este ca interventiile estetice nu opresc procesul de imbatranire, ci doar reverseaza cativa ani. De asemenea, sunt importanti si factorii genetici, sanatatea per total a pacientului, pierderea si castigarea in greutate, fumatul, stresul si expunerea la soare. Ba chiar studiile arata ca multi pacienti tind sa imbatraneasca mai bine, dupa interventie, pentru ca este diminuata tendinta de laxitate recurenta. Totul sta in modul in care este facuta aceasta interventie. Este important sa alegem un chirurg certificat de colegiul medicilor, pentru ca pacientii care se vor supune acestor interventii sa arate natural si, automat, sa imbatraneasca natural, insa cu un aspect mai proaspat si mai tanar decat daca nu ar fi apelat la asemenea proceduri.

Efecte secundare apar numai daca procedura este facuta incorect sau a fost exagerata inca de la inceput. Un astfel de exemplu consta intr-o fata trasa mult prea tare care si-a pierdut din grasimea naturala, pentru ca pe masura ce imbatranim, pierdem grasime din obraji si castigam piele pe gat, sau un chip mult prea injectat cu substante de umplere.

Concluzia este ca perpetuand mitul conform caruia interventiile estetice vor accelera procesul de imbatranire, mit raspandit mai ales in randul celor care nu sunt bine informati, se face un deserviciu atat pacientilor interesati de acest lucru, cat si publicului larg. Chirurgii esteticieni calificati si certificati in astfel de interventii estetice sunt pregatiti pentru a-ti imbunatati aspectul estetic pe termen lung. Acest lucru permite procesului de imbatranire sa decurga normal, natural, imbunatatit, insa niciodata fals sau artificial.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan