Modul corect de ingrijire zilnica a tenului

Pin It
Modul corect de ingrijire zilnica a tenului

V-ati luat niste creme si niste seruri pe care multe doamne le considera a fi perfecte, dar nu remarcati niciun rezultat vizibil. Sa fie de vina produsele cosmetice? Daca nu sunt potrivite tipului dumneavoastra de ten, in mod sigur. De aceea se si recomanda vizita la dermatolog, inainte de a achizitiona ceva. O alta varianta ar fi sa va cumparati produse personalizate, care sa trateze fiecare problema in parte. Dar si asta implica tot o vizita la dermatolog.

Sa presupunem ca ati fost la medicul specialist, care v-a dat lista cu produse adecvate tenului dumneavoastra. Mai ramane doar sa stiti ordinea in care trebuie sa le aplicati. Sunt doar 7 pasi simpli, care nu ar trebui sa creeze probleme.

1. Demachierea fetei, indiferent ca este dimineata sau seara, indiferent daca va machiati sau nu. 

2. Exfolierea tenului cu un gel de folosinta zilnica.

3. Obligatoriu, folositi o lotiune tonica.

4. Aplicati un ser, in functie de problemele specifice pe care le aveti, indiferent ca vorbim despre riduri, cearcane sau ten sensibil. Daca este un ser care sa contina si vitamina C, cu atat mai bine.

5. Crema emolienta, cu factor de protectie solara, chiar daca suntem in plina iarna. 

6. Crema-contur pentru ochi. Poate vi se pare neesentiala, insa e foarte importanta, mai ales dupa 30 de ani sau chiar mai devreme, daca fumati. Va va asigura hidratarea zonei si o va proteja impotriva ridurilor.

7. Acoperiti-va zilnic tenul cu un BB Cream (vara) sau un CC Cream (iarna). Pe langa factorul de protectie solara pe care poate nu vi-l ofera crema emolienta, va va proteja tenul de poluare. In plus, acest tip de creme au un efect puternic hidratant.

Important este sa retineti un lucru: intre fiecare dintre etape trebuie sa lasati sa treaca un minut, astfel incat produsele sa fie absorbite de piele.

(Articol preluat din InStyle)

Pin It

Etichete:

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube