Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania!

Pin It
Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania!
Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania! Eva Zaharescu si Top Line, un duo cool pentru adolescentele cool din Romania!

Sub sloganul “Vara aceasta este cool sa fii cool!”, in vacanta mare, TopLine Romania a lansat o invitatie adolescentelor pasionate de makeup si de tot ceea ce are de oferit lumea cool a produselor de beauty:

Evenimentul Color your Summer a fost primul dintr-o serie de mai multe evenimente, gazduite de Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, si TopLine Romania. Eva face parte din categoria adolescentelor pasionate de makeup si beauty, ba chiar are inclinatii deosebite pentru arta machiajului, urmand cursuri de formare in beauty la Academia Top Line, iar la eveniment le-a prezent invitatelor sale produsele exact ca un profesionist.

Invitatele s-au bucurat, de asemenea, de sesiuni de makeup realizate de specialistii TopLine Romania cu produse profesionale Kryolan, manichiuri clasice sau semipermanente cu oje CND si Gelish/ Morgan Taylor, dar si hairstyling Moroccanoil si Joico.

Fetele prezente la eveniment au putut urmari tehnicile pe care le-au folosit specialistii si au invatat tipsuri de la cei mai buni, in perspectiva unei cariere in acesta industrie care te tine la curent cu tot ce este nou in materie de beauty.

Eva Zaharescu: “Mi-a facut placere sa le fiu gazda fetelor care sunt interesate de frumusete, arta machiajului, cum sa-ti mentii un par si o piele sanatoase cu produse de ingrijire de top. Cred ca genul acesta de eveniment este bine venit oricand pentru adolescente si nu numai. Dar in special pentru noi pentru ca acum incepem sa descoperim si de acum vrem sa ne punem trasaturile in valoare. Este foarte important pentru fiecare dintre noi sa avem parte de o mica instruire pana cand ne gasim produsul preferat, iar asta am incercat sa fac si eu prin evenimentul de zilele trecute. Totul s-a desfasurat natural, asa cum mi-am dorit. Pe masura ce fetele ajungeau, eu le prezentam produsele din magazin si dupa aceea aveau parte de un machiaj, manichiura sau un par coafat. Au fost foarte incantate, tocmai de asta ma gandesc deja cum va arata viitorul eveniment.”

Rezultatul dupa aceast prim eveniment a fost oarecum surprinzator, intrucat adolscentele au dovedit a avea gusturi rafinate, alegerile lor in materie de makeup fiind similare cu cele ale femeilor care stiu ce vor. Nuante de farduri nude, pamantii, cat mai naturale, care sa le puna in evidenta trasaturile. Intr-un top al intereselor lor, machiajul ocupa locul intai, urmat de manichiura si hairstyling.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan