Universkin, o crema pentru fiecare

de Andreea Berecleanu

Pin It
Universkin, o crema pentru fiecare
Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare Universkin, o crema pentru fiecare

Au inceput sa-mi placa oamenii destepti, nu ma mai multumesc doar cu istetii! De o vreme nu ma mai minunez cand dau mana cu un tip a carui meserie se cheama simplu "inventator". Profilul celui care cerceteaza si apoi breveteaza nu mai este al unui singuratic uzat de propria-i genialitate. Dimpotriva, desteptii de astazi sunt comunicativi, umblareti prin lume, prietenosi, cool, relaxati.

Am cunoscut acum un an o familie frumoasa. S-a intamplat intr-un context medical, la Congresul IMCAS de la Paris. Printre firmele de prestigiu expozante, i-am descoperit pe ei. Conduceau o echipa tanara, entuziasta, profesionista. El farmacist, ea dermatolog dar si cu specializare in medicina hiperbara. El grec la origini, ea libaneza. Acum sunt amandoi cetateni francezi. Locuiesc la Nisa, au prieteni, hobby-uri, planuri ca tot omul.

Cu rabdare, tact, minte agera, stiinta si perseverenta, dar si dupa o munca de ani intregi, Harry a gasit formula magica prin care tenul fiecarui individ poate sa-si recapete sanatatea si stralucirea pierdute. Sau sa beneficieze de un tratament punctual nevoilor sale. Asta inseamna ca la un serum de baza se pot adauga 2,3,4... ingrediente active din cele 20. Serumul obtinut se foloseste o perioada de o luna si jumatate. Si uite asa, multe farmacii si clinici din Franta si-au dorit sa-si atraga pacienti oferindu-le produsul revolutionar Universkin. Dermatologii si esteticienii il adora, iar pacientii nu mai ametesc in cautarea cremei potrivite tenului. Pentru ca acum specialistii aleg pentru ei.

Pe mine m-au convins si am hotarat sa le sustin intrarea pe piata dermato-cosmeticelor din Romania. Asta dupa ce, pe parcursul unui an, le-am testat pe propria piele. Profesia de jurnalist si aplecarea catre domeniul sanatatii si ingrijirii, ma determina sa ofer exclusivitati, credibilitate si seriozitate. Acestea sunt si valorile UNIVERSKIN. Pentru inceput, va puteti face formula potrivita la S Clinic si Bella Medical Spa.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube