Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau!

Pin It
Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau!
Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau! Universkin: ingrijire dermato-estetica, personalizata pentru tenul tau!

Anca Lungu Giulia Anghelescu, Dana Razboiu, Cristina Herea si reprezentanti de top ai presei de beauty, au descoperit in premiera noile metode si formule Universkin. Creata de doctorii francezi pentru doctori, gama ofera ingrijire personalizata pentru fiecare pacient in parte. Concept unic in lume, brandul are la baza tratamente dermato-estetice personalizate, ce contin ingredienti activi, recomandati in urma diagnosticului oferit de specialist.

In cadrul evenimentului Universkin, invitatul special – Dr. in Farmacie, Harry Arampatzis, unul dintre creatorii brandului, a dezvaluit noile metode si formule propuse de brand pentru vara aceasta si a oferit detalii graitoare despre cazurile tratate cu ajutorul formulei personalizate Universkin.

Stresul oxidativ, afectiunile dermului, inflamatiile, afectiunile epidermei, afectiunile keratinei, productia excesiva de sebum, afectiunile pigmentilor si afectiunile florei sunt dezechilibrele pielii la nivel celular, ce pot fi tratate cu ajutorul Universkin. Acest serum revolutionar poate fi folosit pentru ingrijire de zi, de noapte, pentru ochi, maini, gat, totul este posibil.

Cu Universkin pielea fiecarui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazandu-se pe studii clinice dovedite.

Anca Lungu este una dintre vedetele care a testat formula Universkin inca de la aparitia sa in Romania si a dezvaluit celor prezenti la eveniment experienta sa. Aceasta a povestit ca, in urma completarii unui formular, formula Universkin se prepara pe loc, in 20 de secunde, pornind de la un serum de baza pentru reparare si calmare. Acestuia i se adauga doi sau maximum trei ingredient activi, rezultand o formula personalizata, special creata pentru pacientul in cauza.

Universkin - Nexultra Primum

Universkin are 1159 de combinatii personalizate, iar pentru vara aceasta, Universkin vine cu solutii suplimentare de ingrijire a pielii.

Universkin

Universkin Nexultra 2 este produsul brandului care activeaza factorii de protectie naturala a pielii impotriva razelor UV. Protejeaza pielea impotriva razelor UV ce creaza inflamatii, stimuleaza activitatea melanocitelor, ajuta pielea sa suporte mai bine expunerea la soare, regenereaza celulele si epiderma pielii, reface filmul hidrolipidic al pielii. Are o textura usoara, fara parabeni, hipoalergenica, contine Omega 3 de origine vegetala, cu aport antioxidant sporit. Nexultra 2 este recomandat a fi utilizata zilnic si poate fi folosita si ca baza de machiaj. Este testata clinic in vitro/ ex vitro.

Universkin Nexultra 2

Dermaheal™ UV contine minerale care protejeaza pielea impotriva razelor UVA/UVB, previne si trateaza petele inchise la culoare si liniile fine, amelioreaza inflamatiile cauzate de razele UV, reface bariera naturala a pielii, pielea sensibila este reparata, calmata si hidratata. Produsul reface filmul hidrolipidic si are o textura usoara, rezistenta la apa, ce nu contine conservanti si este hipoalergica

Dermaheal UV

Sfaturi pentru o utilizare corecta:
Aplicati cantitati mici pe fata si gat cu o miscare a mainii circulare, cu 20-30 de minute inainte de expunerea la soare.

Brandul Universkin este distribuit in Romania de catre Estetica Top medicals si se regaseste si in S Clinic si Bella Medical SPA.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan