6 metode eficiente pentru prevenirea imbatranirii pielii

Pin It
6 metode eficiente pentru prevenirea imbatranirii pielii

Genetica, stilul de viata, cel alimentar etc. sunt factorii decisivi atunci cand vine vorba de imbatranirea pielii fetei. In vreme ce este destul de greu sa facem alegeri alimentare sanatoase sau sa ne tinem departe de vicii, exista si alte metode care ar putea intarzia nevoia de a apela la bisturiu, iar facelift-ul sa fie abia ultima reduta la care sa apelam.

Bineinteles, trebuie sa ne facem un fel de rutina pentru aceste metode, dar eforturile nu vor fi in zadar.

Injectabilele si substantele de umplere
Specialistii in medicina estetica spun ca acesta combinatie de substante injectabile pot intarzia cu succes nevoia de operatie. Aceasta netezeste pielea si reface volumul pierdut, fara sa fie nevoie de o perioada de recuperare post-procedura, astfel ca pacientul se poate intoarce la viata sa obisnuita, fara probleme, imediat dupa tratament. Rezultatele dureaza luni si chiar ani, daca procedura este refacuta cu regularitate.

Protejeaza-ti pielea de soare
Cu cat incepi mai devreme sa te protejezi impotriva soarelui, cu atat vei preveni imbatranirea pielii. Nu iesi din casa fara sa aplici pe fata o crema cu FPS, indiferent de anotimp.

Mentine-ti greutatea
Specialistii in chirurgia estetica spun ca nu trebuie sa existe fluctuatii de greutate si de asemenea, sa nu fii mult prea slaba pe masura ce imbatranesti, pentru a-ti mentine volumul si grasimea fetei. Volumul facial este dovada vizibila a unei fete cu aspect tanar si fresh.

Foloseste produse pentru piele care au efect de fortificare
Astfel de produse aplicate local pe piele incurajeaza si sporesc productia naturala de colagen si elastina, la nivelul dermei, ceea ce face o mare diferenta pentru calitatea pielii.

Nu fuma
Limitand factorii negativi din stilul de viata, precum fumatul, vei preveni distrugrea colagenului si elastinei necesare pielii sanatoase.

Apeleaza la proceduri care stimuleaza productia naturala de colagen
Pielea poate arata tanara pentru mai mult timp si datorita tratamentelor non-invazive care stimuleaza productia de colagen propriu. Pentru a avea efectul maxim, combina procedurile: Injectari cu Botox, fillere si peeling-uri chimice, apoi mezoterapie cu PRP, lasere, IPL si tratamente precum: Moblift, Pelleve Antirid, Dermapen.

Sursa foto: Flickr

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube