Cum trebuie sa aplici lotiunea cu FPS ca sa fie eficienta?

Pin It
Cum trebuie sa aplici lotiunea cu FPS ca sa fie eficienta?

Ai auzit povesti de-ale prietenilor care au fost la mare, au folosit lotiune cu protectie solara si tot s-au ales cu arsuri? Afla ce nu au facut bine:

1. Lotiunea trebuie aplicata cu voluptate. Adica ca sa obtii factorul de protectie de pe eticheta, stratul aplicat pe piele trebuie sa fie atat de dens incat pielea sa arate ridicol de alba. Apoi trebuie sa masezi, ca sa intre in piele.

2. De multe ori, aplicam lotiunea abia atunci cand ajungem pe plaja. Insa pe drumul catre plaja, pielea noastra este expusa razelor solare. Ideal este sa aplici crema inainte sa iesi din casa.

3. Daca desfasori activitati in aer liber, e recomandat sa folosesti o lotiune cu factor de protectie 50 sau chiar 60, precum si haine care ofere o pelicula in plus de protectie: rochiile lungi si palariile de soare sunt o optiune ideala pentru zilele de vara. Alege o lotiune usoara, care sa nu fie lipicioasa sau sa declanseze o eruptie acneica. Lotiunea zilnica trebuie sa se simta pe piele ca o lotiune hidratanta; diferenta sta doar in protectie.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube