Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS

Pin It
Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS
Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS Inovatie in estetica: Rejuvenare faciala si corporala cu firele biodegradabile APTOS

Rejuvenarea faciala, minim-invaziva cu Firele biodegradabile APTOS au fost prezentate pe larg in clinica Dr. Constantin Stan, S Clinic Bucuresti. Fiul inventatorului acestora, Dr. Konstantin Sulamanizde din Tbilisi a venit special in Romania si a prezentat si demonstrat beneficiile si tehnicile de folosire ale acestora.

La eveniment au participat jurnalisti, vedete interesate de frumusete, Anca Lungu, Andreea Berecleanu, Ileana Badiu, Ana Maria Ionescu, Geanina Ilies, Corina Barladeanu, si medici esteticieni si dermatologi. De asemenea, si cei de acasa au putut urmari prezentarile Dr. Konstantin Sulamanizde, dar si demonstratiile live pe paciente, in cadrul webinar-ului transmis pe YouTube. 

Reporterii Observatorului au fost si ei prezenti la eveniment si au realizat materialul video de mai jos:

 

Estetica Top Medical lanseaza in Romania APTOS, brand ce a creat o revolutie in domeniul esteticii medicale, prin intermediul firelor de lifting. Acestea reprezinta metode unice de conturare, revitalizare, corectare a asimetriilor sau deformarilor, creare volum si reantarirea structurilor fetei si corpului.

Brandul propune fire resorbabile cu efect pentru aproximativ 1 an si neresorbabile, al caror efect se pastreaza de-a lungul a 3 pana la 5 ani. Acestea au la baza o tehnologie minim invaziva, cu efect imediat. In urma procedurii, este nevoie doar de o perioada scurta de refacere.

Fiecare dintre firele APTOS are caracteristici speciale si se adreseaza unor nevoi personalizate.
Inovatia APTOS pune accent pe carligul firului de lifting care poate prinde si fixa tesutul, dar in acelasi timp il poate modela si trage in orice fel isi doreste pacientul, pentru un rezultat complex si natural.Tocmai de aceea, designul special al acestor carlige este cel care poate oferi efectul scontat.
Pentru fata, diversele metode APTOS au fost create pentru a corecta urmatoarele zone: sprancene, pometii, regiunea mentala, gatul, santul nazolabial, sant zona glabela, riduri zona glabela, zona ‘’laba gastii’’, ridurile fruntii, pleoapa superioara si cea inferioara, ridurile urechilor, gat, decolteu, maini.

Special pentru intinerirea corpului, avand in vedere structura pielii si cea subcutanata, APTOS propune fire nano ce trateaza zona: bratelor, abdomenului, sanilor, coapsei interioare, zonei de deasupra genunchiului.

Istoria APTOS incepe in 1996, cand dr. Marlen Sulamanidze a creat primul fir de lifting facial, lansand o revolutie in domeniul esteticii medicale, astfel incat medicii au putut obtine efectul unei operatii plastice, fara anesezie, fara incizii si fara sa necesite o perioada lunga de recuperare.

Dr. Konstantin Sulamanidze este chirurg plastician, specializat in chirurgie reconstructive si estetica. Autorul tehnicilor Aptos. Membru al Asociatie Ruso-Georgiene a medicilor chirurgi plasticieni, reconstructori si esteticieni, cat si a IPRAS. Membru onorific al Asociatiei Franceze a chirurgilor esteticieni din mai 2001.
Presedinte onorific al Asociatiei Japoneze a chirurgilor specializati in liposuctie din iunie 2007. Autor a peste 70 de publicatii, dintre care 18 au fost prezente in jurnale international de elita.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube