Ce produse de hair style ar trebui sa foloseasca barbatii in functie de tipul firului de par?

Pin It
Ce produse de hair style ar trebui sa foloseasca barbatii in functie de tipul firului de par?

Unii barbati ar putea crede ca pantofii si hainele pe care le poarta spun totul despre personalitatea si stilul lor. Nimic mai gresit, daca uita de modul in care isi poarta parul. Pentru ca nu putem vorbi despre hair styling fara sa-l mentionam pe Cristi Pascu, i-am cerut direct sfatul, in functie de tipurile de par care-i trec prin mana: des sau ondulat, cu fir subtire sau gros, scurt sau lung. 

Eu am spus dintotdeauna ca moda trece si trebuie sa porti nu ceea ce este la moda, ci ceea ce iti sta bine. Daca aceste doua lucruri coincid, este varianta ideala. Ai si ceva trendy, dar si ceva care te avantajeaza“.

Oricat de bine i-ar veni o tunsoare unui barbat, daca nu este ingrijita si aranjata zilnic cu produse speciale, e ca si cum nu ar fi. Alese in functie de grosimea si textura firului de par, acestea ii vor pune in valoare tunsoarea. Si nu va fie frica, produsele de hair styiling nu au nimic de-a face cu lipiciul florescent pe care il foloseati in clasa a VIII-a.

1. Parul fin

„In general, pentru persoanele cu un par fin, este bine ca intotdeauna sa uscam parul, sa nu punem niciodata produs pe parul ud“, ne spune, ferm, Cristi. Asta pentru ca tot ceea ce tine de umiditate va strange parul. Inclusiv un gel de par.

„In acest caz, este bine sa dam cu o crema de par, cu o fixare usoara sau chiar fara fixare, pentru ca ne defineste parul, aduna parul la varfuri, dar lasa radacina libera si atunci avem o tunsoare draguta care poate fi modelata, chiar daca parul este putin cantitativ si fin“.

2. Par bogat, lung si cu firul gros

Barbatii cu parul bogat, lung si cu firul gros, ar putea crede ca sunt foarte norocosi. Nu si daca parul lor arata pufos si nedefinit.

„Intotdeauna, persoanele de acest gen vor folosi: fie o pomada, fie o spuma de par cu o fixare medie, care sa nu dea senzatia de fixare, dar care sa dea senzatie de definire si forma, pentru ca asta dorim: sa avem o forma la par“.

3. Par scurt 

O tunsoare scurta inseamna: fie ca esti comod si ai ales o varianta care sa nu-ti permita manevrarea, fie ca iar i-ai spus frizerului sa te ia un pic la perciuni si ai ramas cu parul de 1 cm.

„In cazul unui par scurt, posibilitatile sunt limitate si, daca vrei intr-adevar sa ai efect, nu exista decat doua sau maxim trei variante. Fie o pomada care iti da un efect luminos al parului si atunci poti sa-ti faci o freza mai retro: perfecta si lucioasa. Fie un gel cu fixare forte, fie o crema cu fixare forte ca sa poti sa-l ajuti sa stea intr-un fel“.

4. Un par foarte des 

Un par exagerat de des, asa cum ii spune Cristi, care fura suspinele tuturor fetelor din parc, are nevoie sa fie filat ca mai apoi sa devina manevrabil si usor de aranjat.

„Si sa folosim, as spune eu, doar crema de par, pentru ca altceva nu te poate ajuta. Daca dai gel pe un par foarte des va masa intr-un fel sau altul parul in anumite zone si atunci consider ca aceasta crema de par, care este o combinatie intre gel si ceara, este exact ce te poate ajuta in cazul acestui tip de par“.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan