Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu

Pin It
Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu
Anca Lungu
Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu Vedete, shooting si arta la studioul Estetica Premium by Andreea Berecleanu

Studioul Estetica Premium s-a transformat intr-un set de shooting, saptamana trecuta. Anca Lungu, Geanina Ilies, Anamaria Ionescu, Ela Craciun si Cristina Cojucar au acceptat invitatia Andreei Berecleanu si s-au lasat pozate de Tudor Cucu, un fotograf roman, stabilit in New York, care a venit pentru cateva zile in Romania.

Tematica sedintei foto a fost alb-negru, fara retusuri in Photoshop sau alte programe de editare foto, totul fiind reglat doar din lumini si din expresivitatea fiecarui model in parte. Rezultatul este pe masura, mana priceputa a artistului a stiut cum sa puna in evidenta frumusetea naturala, fara filtre, si a reusit sa surprinda cu aparatul foto priviri si zambete organice :). 

Tudor este fotograful din spatele multor filme internationale, lucreaza cu multi actori de la Hollywood si cu modele internationale. 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan