Diferentele dintre un machiaj dramatic si unul natural

Pin It
Diferentele dintre un machiaj dramatic si unul natural

De cele mai multe ori ne petrecem timpul liber pe retelele de socializare. Cu siguranta urmarim conturile de Instagram ale celor mai faimoase bolggerite de beauty si ne minunam de ce fel de machiaje pot realiza. Trebuie, insa, sa fim realiste si sa facem diferenta dintre un machiaj de zi, pe care il putem purta la serviciu si unul dramatic care, cu siguranta, presupune tehnici si produse profesioniste.

Un exemplu bun pentru a vedea clar diferentele dintre acestea ni-l ofera vlogger-ita Amanda Ensing care vrea sa ne arate ce tipuri si cantitati de produse de machiaj se folosesc pentru aceste doua variante de make-up. Ideea acestui tutorial nu-i apartine, ci este chiar un trend popular in sfera vlogger-itelor de beauty de pe YouTube, insa a vrut sa ia si ea parte la acest experiment si sa arate tuturor cum abordeaza ea cele doua tipuri de machiaje.

Asa cum spune si Amanda, in acest video, putem vedea clar puterea de transformare pe care o are machiajul asupra chipului sau, dar nu este nimic gresit in a te machia si a experimenta, iar indiferent de ce look alegi, acesta iti ofera incredere sa arati asa cum vrei tu, pentru ca la sfarsitul zilei, se spala.

Dupa ce vorbeste despre frumusetea celor doua look-uri obtinute la final, explica ce produse a folosit pentru realizarea lor. Pentru cel natural: nuante nude, neutre, insa pentru cel dramatic, situatia a stat total diferit. Acesta a implicat conturare, umbrire, culori puternice, tus, fond de ten si anticearcan cu putere de acoperire mare, pudra si gene false.

Dar hai sa urmarim tutorialul si sa vedem clar care sunt diferentele dintre un machiaj dramatic si unul natural.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube