Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati

Pin It
Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati
Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati Fillerina si Crescina, inovatii anti-aiging si anti-hair loss pentru femei si barbati

Sub umbrela "Portret de femeie" Grupul A&D Pharma a lansat la Palatul Cesianu Racovita, locul unde au fost aduse simbolurile frumusetii din toata lumea, doua produse inovatoare pe piata din Romania, Fillerina si Crescina, dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Evenimentul de lansare a debutat cu discursul lui Manuel Falsarella, International Sales Manager, Labo International, urmat de interventiile celor doi ambasadori Andreea Berecleanu si Victor Hanescu.

Dezvoltat de laboratoarele Labo dupa 10 ani de cercetari, Fillerina este primul dermocosmetic pentru utilizare la domiciliu cu efect de umplere a liniilor de expresie, a ridurilor de imbatranire, care reda fermitatea zonelor fetei, fara a interveni chirurgical. In mod asemanator cu tratamentele de umplere cu acid hialuronic folosite in cosmetica, scopul Fillerina este de a permite unor cantitati mari de acid hialuronic sa penetreze adanc in tesuturile cutanate, sa umple zonele cutanate vizibile (piele lasata, riduri si microrelief) si sa creasca volumul pometilor si al buzelor.

Crescina este rezultatul cercetarii care a inceput in 1991, anul in care un prim nucleu de doi aminoacizi numit Crescina a fost inserat intr-un produs Labo impotriva caderii parului. In 1998, in urma unor studii aprofundate, Crescina Re-Growth a devenit un produs independent, protejat de 9 brevete, definite ca "PREPARATE IN FLACOANE DE UZ COSMETIC TOPIC CARE REACTIVEAZA CRESTEREA FIZIOLOGICA A PARULUI IN ZONELE AFECTATE DE RARIRE, ACTIONAND PE FOLICULII DE PAR PARTIAL ATROFIATI".

Astazi, Crescina Re-Growth este folosit de mii de consumatori satisfacuti. Acest lucru este dovedit prin interviuri cu 7.300 de utilizatori, dintre care, 85% au declarat ca sunt satisfacuti de rezultatele de regenerare a parului obtinute. Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC si Anti-Hair Loss este un tratament cosmetic de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie.
TRATAMENTUL COMPLET combina cele doua preparate si este adecvat in cazul pierderii densitatii parului datorate caderii parului din cauze fiziologice – nu patologice.

Produsele Fillerina si Crescina sunt disponibile doar in lanturile de farmacii selectionate din Romania.
Fillerina tratament cosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu se prezinta in trei concentratii diferite, pentru a oferi cel mai eficient si adecvat tratament pentru imperfectiunile pielii si ale tesuturilor cutanate de la nivelul fetei si al gatului.

Gradul 1: riduri de imbatranire si linii de expresie moderate, microrelief evident si trasaturi faciale cu tendinta de lasare, mai ales pometii si buzele.
Gradul 2: riduri de imbatranire si linii de expresie vizibile, microrelief neuniform, zone cu piele lasata in mod vizibil, mai ales pometii si buzele.
Gradul 3: riduri de imbatranire si linii de expresie adanci, foarte pronuntate, microrelief neuniform si zone cu piele foarte lasata, in special pometii si buzele.

Fillerina tratament cu efect de umplere trebuie utilizat o data pe zi timp de 14 zile, dimineata sau seara, in functie de nevoile si obiceiurile personale, aplicand 2 ml de Gel cu efect de umplere (Fillerina 1) pe riduri, cel mai vizibil microrelief si pe zonele care necesita volum (pometi, buze). Tratamentul trebuie efectuat cu ajutorul aplicatorului special, ceea ce face posibil eliberarea a doua cantitati separate de produs de cate 1 ml (adaugand pana la un total de 2 ml per aplicare) si se elibereaza cu acuratete in zonele dorite.

Gelul cu efect de umplere trebuie lasat sa actioneze timp de 10 minute pentru a permite ingredientelor active sa „umple” zonele de aplicare. Folosind palma sau degetele, se tapoteaza restul produsului pentru a incheia aplicarea. Orice senzatie de tensiune pe piele se datoreaza actiunii produsului. Se aplica apoi Crema nutritiva (Fillerina 2) care garanteaza o hidratare suficienta, aport de substante nutritive, si care permite incheierea aplicarii tratamentului de umplere cu un confort maxim pentru pielea fetei si a gatului. Se scot 1-2 ml de Crema, dupa necesitate, si se aplica pe toata fata si pe gat.

Crescina Re-Growth a fost dezvoltat cu dozaje specifice pentru etapele de rarire, in scopul de a face fata mai bine diverselor nevoi pentru problema raririi parului. Formule specifice pentru barbati si femei. Disponibil in cutii de 10 si 20 fiole.

Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 200 recomandat in stadiile initiale de pierdere a densitatii parului
Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 500 recomandat in stadiile medii de pierdere a densitatii parului
Crescina Re-Growth HFSC – Formula 100% - 1300 recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului
Preparatul este ambalat in flacoane cu doza unica de 3,5 ml, care urmeaza sa fie aplicat zilnic, timp de 5 zile consecutive, urmate de o pauza de doua zile (de exemplu, de luni pana vineri, cu o pauza de sambata si duminica). Crescina Re-Growth se aplica pe un scalp curat si uscat. Timpul de aplicare recomandat: minim 2 luni.

Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC si Anti-Hair Loss combina cele doua preparate si este adecvat in cazul pierderii densitatii parului datorate caderii parului din cauze fiziologice – nu patologice. Formule specifice pentru barbati si femei.
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC si Anti-Hair Loss – Formula 100% – 200: recomandat in stadiile initiale de pierdere a densitatii parului si caderea parului in stadiu avansat.
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC si Anti-Hair Loss – Formula 100% – 500: recomandat in stadiile medii de pierdere a densitatii parului si caderea parului in stadiu serios.
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC si Anti-Hair Loss – Formula 100% – 1300: recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului si caderea parului in stadiu sever.
Crescina HFSC 100% Tratament Complet contine fiole de Crescina Re-Growth HFSC 100% (fiole brune) si fiole de Crescina Anti-Hair Loss HSSC (fiole transparente). Fiolele de Crescina trebuie aplicate alternativ, timp de 5 zile consecutiv pe saptamana, urmate de o pauza de 2 zile.

Schema de aplicare trebuie repetata pana la consumarea fiolelor. Asadar, fiecare cutie cu 10+10 fiole este suficienta pentru o cura de o luna. Se recomanda a se utiliza minimum 2 luni.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube