Cum trebuie sa-ti aplici blush-ul, in functie de forma fetei

Pin It
Cum trebuie sa-ti aplici blush-ul, in functie de forma fetei

Cu siguranta te-ai uitat la nenumarate tutoriale de contouring si speri ca ai devenit deja o experta intr-ale sculptatului fetei cu produse de machiaj, insa cea mai usoara cale de a obtine efectul acela de obraji perfecti este sa-ti aplici blush-ul in functie de forma fetei tale.
Cel mai important sfat al specialistilor este sa alegi o pensula cu fire sintetice pentru formulele de blush crema si una cu fire naturale pentru formulele pudra. Cu cat este mai densa pensula, cu atat culoarea blush-ului va fi mai intensa pe obrajii tai.

Asadar, haideti sa vedem unde trebuie aplicat blush-ul, in functie de forma fetei tale:
Fata alungita:
Aplica pigmentul intr-un cerc, pe marul obrajilor (zambeste, iar acolo unde se formeaza cel mai inalt punct este marul obrajilor) sau chiar deasupra lor. Daca formula de blush pe care ai ales-o este sidefata, ai grija ca luminozitatea sa pice pe cel mai inalt punct al pometilor, pentru un efect de liftare.
Fata rotunda:
Pune culoarea pe diagonala, urmarind linia gurii, spre ureche, si intinde bine, precum un zambet permanent, pentru accentuarea zonei. Pentru o astfel de forma, este recomandata o formula mata, pentru ca cele stralucitoare accentueaza rotunjimea chipului.
Fata patrata:
Pentru a distrage atentia de la barbia unghiulara, aplica blush-ul in miscari circulare, imediat sub pometi, intinzand-ul spre afara. Astfel, toata atentia va cadea pe obraji, si nu pe barbie.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube