5 moduri in care sa porti creionul contur alb

Pin It
 5 moduri in care sa porti creionul contur alb

De ce creion alb?  Pentru ca este arma secreta care iti face ochii mai mari si mai luminosi. Crede-ne, creionul contur alb nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de make-up iar asta din vreo 5 motive:

1. Foloseste-l, in mod traditional, pentru contur

In loc sa iti conturezi pleoapa superioara cu o linie groasa neagra, incearca sa folosesti albul. Efectul va fi unul dramatic datorita luminozitatii surprinzatoare.

2. Straturi de culoare

Traseaza pe pleoapa superioara o linie alba de doua ori mai groasa decat daca ai aplica tus. Apoi, aplica deasupra o linie subtire neagra sau maro. Astfel, ochii vor iesi in evidenta fara ca efectul sa fie la fel de dramatic ca in cazul folosirii exclusive a creionului alb.

3. Lumineaza coltul intern al ochilor

Acesta este trucul de care ne-am indragostit in urma cu cativa ani si de care nu vrem sa ne despartim prea curand. Acopera un centimetru al pleoapei inferioare si superioare, incepand din coltul intern al ochilor. Ochii vor parea mai mari si mai atragatori.

4. In ajutorul batonului corector

Cand ai de-a face cu o imperfectiune pe care vrei sa o maschezi, un truc eficient este sa o acoperi mai intai prin aplicarea creionului alb si apoi sa te folosesti de corector. Vei obtine o acoperire perfecta.

5. Sub linia sprancenelor

Lumineaza-ti privirea si subliniaza forma sprancenelor prin aplicarea creionului alb sub linia acestora. Foloseste o pensula ca sa intinzi creionul de-a lungul stucturii osoase. 

 

Sursa foto: styleideas.biz

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube