Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania

Pin It
Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania
Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania Brandul premium Darphin Paris, lansat si in Romania

Renumitul brand de produse de ingrijire Darphin Paris, parte din portofoliul Estée Lauder Companies, a fost lansat pe piata din Romania in exclusivitate in magazinele Sephora si pe sephora.ro. Invitatii la eveniment au avut parte de o atmosfera pariziana, specifica Darphin.

Andreea Berecleanu, Amalia Enache, Dana Sota, Ela Craciun, Ada Condeescu, Monica Tand sau Corina Barladeanu si multi alti redactori de beauty, bloggeri si persoane publice au avut ocazia sa afle detalii despre produsele Darphin de la Olga Fournari, Marketing Manager Darphin Balkans si sa experimenteze uleiurile esentiale intr-o sesiune de masaj sustinuta de trainer-ul Darphin din Romania, Amalia Ivan.

Fizioterapeutul Pierre Darphin si-a construit brandul de ingrijire al pielii acum peste 50 de ani, convins fiind ca fiecare femeie poate avea o piele frumoasa. In anul 1958 si-a infiintat institutul de infrumusetare pornind de la ideea ca anumite tehnici de masaj sporesc efectul ingredientelor naturale alese cu meticulozitate.

Darphin imbina cele mai bune ingrediente botanice, tehnologii inovatoare, expertiza profesionala si tehnici de specialitate senzoriale pentru a oferi solutii personalizate dedicate pielii. Pentru o senzatie de rasfat completa, Darphin a creat uleiurile esentiale pentru ca oricine sa se bucure de o sedinta de aromaterapie in confortul casei sale.

Serurile Darphin de inalta performanta, de zi si de noapte, ofera o combinatie personalizata de plante nobile, sunt sub forma concentrata, se absorb repede, stimuleaza corectarea problemelor specifice pielii si sunt o excelenta baza pregatitoare pentru aplicarea uleiului sau a cremei de fata.

Un elixir de rebalansare a tenului, uleiurile esentiale Darphin, regenereaza si detoxifica pielea noaptea cand activitatea celulara este maxima. Cel mai cunoscut ulei Darphin este 8 -Flower Nectar.

Cremele Darphin, de zi si de noapte, cu texturi sofisticate, refac pielea gratie unei „re-educari” progresive, o formula completa bifazica, cu ingrediente active in ambele faze, apa si ulei.

Estée Lauder Romania este o companie de beauty recunoscuta la nivel mondial ce a intrat pe piata din Romania in 1997. Portofoliul sau contine produse cosmetice pentru machiaj, parfumuri celebre si produse de ingrijire. in prezent, din portofoliu fac parte branduri precum Clinique, Estée Lauder, Tom Ford, Michael Kors/Tommy Hilfiger/Donna Karan New York fragrances, Bumble and Bumble, La Mer, Bobbi Brown si MAC. De curand, la nivel mondial, Estée Lauder Companies a achizitionat si brand-ul by Kilian, dezvoltandu-si astfel si portofoliul de parfumerie de nisa.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube