5 beneficii nestiute ale bailor fierbinti

Pin It
5 beneficii nestiute ale bailor fierbinti

Cine nu isi doreste sa faca o baie fierbinte dupa o zi de munca, asa, ca pentru relaxare. Multi dintre noi probabil nu stim cate alte beneficii poate avea o baie fierbinte, insa aceasta pot aduce schimbari reale in sanatatea ta.

Asadar, daca pana acum stiam ca baile fierbinti ajuta in general la relaxarea organismului si indepartarea stesului, iata ca lista poate continua si cu alte beneficii terapeutice:

1. Ard caloriile - daca vremea urata e un impediment pentru a iesi afara sa faci putina miscare, acum poti alege sa arzi caloriile printr-o baie fierbinte. Potrivit cercetatorului Faulkner o baie fierbinte poate arde aceeasi cantitate de calorii pe care le-ai arde mergand pe jos timp de 30 de minute.

2. Controleaza diabetul - baile fierbinti sunt folosite si in tratarea diabetului. 30 de minute de relaxare intr-o baie fierbinte duc la reducerea zaharului din sange.

3. Elimina stresul – apa calda stimuleaza corpul pentru a elibera endorfinele necesare starii de relaxare a corpului. Daca ai probleme cu somnul, o baie fierbinte te poate ajuta sa te odihnesti mai bine.

4. Diminueaza durerile articulare - pentru persoanele care sufera de artrita, baile ferbinti ajuta la dezmortirea incheieturilor si muschilor, actionand prin stimularea circulatiei sanguine.

5. Elimina toxinele din organism - o baie fierbinte care te ajuta sa transpiri va stimula eliminarea toxinelor din organism si iti va intari sistemul imunitar.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube