Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului?

Pin It
Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului?
Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului?

Sophia Lauren (79), desi prefera sa poarte esarfe, coliere late sau rochii care-i imbraca gatul, ne demonstreaza ca stie sa poarte mai bine ca oricine o bluza rosie decoltata. 

Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului? Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului? Cand stii ca e timpul pentru un lifting al gatului?

Chiar daca fata si pielea ta sunt netede si fara riduri, gusa de curcan sau barbia dubla poate sa-ti dezvaluie varsta. Te intrebi daca cutele de pe gat si pielea care atana sunt un semn ca trebuie sa ajungi in curand la chirurgul estetician? Cam da, asta inseamna, insa daca astepti prea mult pana sa apelezi la aceasta solutie, va trebui sa-ti asumi rezultatele.

A venit timpul pentru un lifting al gatului?

Momentul in care decizi sa intervii in corectarea aspectului gatului este foarte important pentru rezultatul final. Poti apela la aceasta solutie atunci cand procesul de imbatranire duce la formarea laxitatii la nivelul gatului, acea gusa de care ne ferim inca din tinerete. De obicei, este vorba despre exces de piele, fara prea multa grasime sau fasii musculare. Cu aproximatie si cu precizarea ca fiecare pacient este diferit, intre 45 si 55 de ani poti gasi un moment in care sa decizi daca ai nevoie de un lifting al gatului.

Ce tipuri de lifting al gatului exista?

1. Daca semnele imbatranirii sunt blande, un mini-lifting al gatului este suficient. Este o tehnica noua prin care se extrage piele si muschi in exces printr-o incizie mica in barbie.

2. Liftingul gatului combinat cu liposuctia este o solutie care da timpul peste cap pentru cei cu piele extrem de laxa. Liposuctia ajuta la indepartarea grasimii acumulate la nivelul gatului, dar nu poate imbunatati structura interna. De aceea, este nevoie de un lifting care sa fixeze muschiul.

3. Liftingul gatului asimilat unui lifting al fetei da rezultate bune daca ai piele in exces in jurul barbiei, gatului si maxilarului. Asocierea vine cu garantia redarii aspectului tanar al fetei in vreme ce inciziile sunt usor de ascuns (poti avea cicatrice in spatele urechii/ la baza urechii/ undeva in par). 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube