Cum poti sa zambesti fara sa-ti mai faci griji pentru ridurile fumatorului?

Pin It
Cum poti sa zambesti fara sa-ti mai faci griji pentru ridurile fumatorului?

Ca si cand n-ar fi suficiente ridurile de pe frunte si cele din jurul ochilor, trecerea timpului mai afecteaza inca o zona a fetei noastre, cea din jurul gurii. Daca mama sau bunica au riduri proeminente in jurul gurii, inclusiv acel aspect de gura de marioneta, exista sanse mari sa le mostenim. Ca genele sa nu-si faca de cap, putem incepe sa folosim de tinere seruri si creme, dar, mai ales, trebuie sa uitam odata pentru totdeauna de… fumat!

Li se mai spune si ridurile fumatorului si nu scapam prea usor de ele fara un tratament non-invaziv. Usor de zis, greu de facut! Fumatul trebuie scos din ecuatie, pentru ca toate chimicalele din tigari nu fac decat sa ne distruga colagenul si elastina. Sunt aproximativ trei milioane de romance care fumeaza, imaginati-va cam cate riduri ale fumatorului se formeaza din cauza acestui obicei.

Smoke lines, ridurile greu de corectat ale fetei

Avem de-a face cu ele, ne supara si adevarul este ca am putea vorbi fara intrerupere despre aceste riduri si despre cat de greu este sa ne lasam de fumat, dar parerea specialistului este singura care ne poate face sa reconsideram obiceiurile proaste. Dr. Cristina Tibirna, medic dermato-venerolog, ne-a explicat: „Zona periorala este o zona mai greu de tratat, deoarece, prin structura anatomica, este foarte bine vascularizata. De asemenea, pacienta este fumatoare, are aceste riduri foarte bine formate care se mai numesc si smoke lines, greu de corectat. Este o piele mai ingrosata si, de asemenea, o piele care a fost agresata de catre soare“.

Ridurile fumatorului nu-i iarta nici pe cei tineri. Care este solutia pentru ei?

Ridurile din jurul gurii devin din ce in ce mai vizibile pe masura ce imbatranim pentru ca ligamentele din zona gurii si a barbiei se slabesc si permit tesutului gras din obraji sa se lase. Dar nu este exclus ca persoanele tinere sa scape de grija ridurilor fine.

„Injectiile cu acid hialuronic pot fi facute si la persoane tinere, bineinteles, care au implinit 18 ani, exista niste situatii genetice cand au mostenit niste santuri si niste riduri mai accentuate si atunci noi putem ajuta pentru a preveni aprofundarea acestor riduri“, ne lamureste dr. Cristina Tibirna.

Injectiile cu acid hialuronic, solutia non-invaziva de revitalizare a zonei din gurul gurii

De asemenea, creste tonusul pielii, are pe termen lung aceste efecte, pana la 6 luni. Formeaza colagen. Este o reactie care se produce natural. Acest acid hialuronic pe care am decis sa-l injectam atrage apa de 1.000 x molecula sa in apa. Deci vom avea o hidratare perfecta a zonei“, explica dr. Cristina Tibirna. 

Cat de des trebuie repetata procedura?

Cate trei sedinte la un interval de trei-patru saptamani si dupa 6 luni o sesiune de intretinere si putem uita de ridurile din jurul gurii! Procedura nu este dureroasa tocmai pentru ca se incepe cu aplicarea unei creme anestezice.

Un injector special inlocuieste clasica seringa pentru un control perfect al cantitatii injectate!

Complet nou, chiar si pentru pacientele mai experimentate, injectarea se face cu un injector special care controleaza foarte bine cantitatea de substanta administrata. Totul pentru un efect natural. Injectarea este foarte simpla si usoara atat pentru medic, dar si pentru pacient scazand riscul de contaminare.

Dupa explicatii oferite pacientei, dr. Cristina Tibirna trece la injectat: Dupa cum ati vazut, am lucrat partea inferioara. O sa facem la fel si la buza superioara. In momentul cand pliem, se vad ridurile, intentia noastra e sa il umplem cu acest produs. Doamna are o alunita in aceasta zona, incercam sa o evitam“.

La finalul sedintei, exista un truc care asigura naturaletea interventiei!

Injectarea propriu-zisa dureaza doar 15 minute. Apoi, doctorul isi arata maiestria cu un siretlic care asigura un aspect natural:

Am finalizat procedura de injectare, si, la final, o sa aplicam o crema cu ajutorul careia o sa masam zona si o sa aranjam acidul hialuronic din tesut. Cu aceasta ocazie, ne putem da seama exact unde s-a situat si daca nu exista conglomerate de acid hialuronic. In acest fel il masam si il repartizam“.

Pentru intretinere, nu uitati sa faceti si cateva exercitii!

Relaxati-va fata, acoperiti-va buzele cu ajutorul indexului si a degetului mijlociu. Apasati ferm. Trageti aer pe nas si umpleti gura cu aer. Ridicati barbia in sus. Mentineti 5 secunde. Daca va simtiti creative, incercati niste trucuri de make-up pentru a estompa discret ridurile fine din jurul gurii. 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube