Vedetele din Romania militeaza pentru frumusetea naturala

Pin It
Vedetele din Romania militeaza pentru frumusetea naturala
Vedetele din Romania militeaza pentru frumusetea naturala Vedetele din Romania militeaza pentru frumusetea naturala Vedetele din Romania militeaza pentru frumusetea naturala

De acum poti obtine silueta mult visata, fara interventii chirurgicale, cu ajutorul unui nou aparat pentru slabit numit LPG Alliance. Lansarea acestuia a avut loc miercuri, in prezenta vedetelor din showbiz, bloggerilor si specialistilor din industria de frumusete.  

Din dragoste pentru frumos, Andreea Berecleanu, Andreea Marin, Corina, Carmen Bruma, Albertina Ionescu, Ela Craciun, Carmen Negoita, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan au salutat mesajul noii tehnologii, „Lupta pentru frumusetea naturala!”, apreciind modalitatea de a fi in forma si a avea silueta mult visata fara a afecta naturaletea.

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat in 2 versiuni diferite- o versiune pentru tratamente de infrumusetare si Spa si una Medicala pentru tratamente de medicina estetica.

Diana Baicu, Director General Top Line a spus in cadrul evenimentului: „Ce inseamna sa fii femeie in ziua de azi? Fii frumoasa si de succes, afirma-te, fii libera, alege ce e mai bine pentru tine fara sa fii influentata de altii, cere ce e mai bun pentru pielea si corpul tau. Nimic nu este mai important decat sanatatea.”

Ce beneficii iti aduce noua tehnologie LPG?

  • Elimina pana la 5,2 centimetri din talie
  • Reduce celulita cu pana la 67%
  • Ofera cu 71% mai multa fermitate pielii
  • Elimina grasimea localizata
  • Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic
  • Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala este diminuat

Rezultatele se vad inca din a treia sedinta. Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecta complet ecologia pielii si a corpului.

Cum functioneaza aparatul LPG Alliance?

Pentru prima data, doua tehnologii au fost combinate pentru rezultate fara precedent si un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slabire si anti-imbatranire. O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizata si flapsul motorizat, alaturi de o aspiratie secventiala sincronizata, ofera o noua si automata mobilizare a tesutului.

Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si clapa motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient.

Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarei identitati individuale a pielii.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube