APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting

Pin It
APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting
APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting APTOS - tehnologie minim invaziva, cu efect imediat de lifting

Estetica Top Medical a sustinut in premiera in Romania, seminarul APTOS ce a inclus atat parte teoretica, cat si parte practica pentru prezentarea brandului ce a creat o revolutie in domeniul medicinei estetice, prin intermediul firelor de lifting.

Firele de lifting sunt metode unice de conturare, revitalizare, corectare a asimetriilor sau deformarilor, creare volum si reintarirea structurilor fetei si ale corpului. Membrii presei, dar si vedete precum Andreea Berecleanu, au participat la seminarul APTOS al carui invitat special a fost dr. Konstantin Sulamanidze - chirurg plastician, specializat in chirurgie reconstructiva si estetica, unul dintre autorii tehnicilor APTOS. Doctorul a prezentat atat patea teoretica ce sta la baza conceptului de brand, cat si interventii live de lifting facial pe pacientii participanti in cadrul evenimentului

APTOS propune fire resorbabile cu efect pentru aproximativ un an si neresorbabile, al caror efect se pastreaza de-a lungul a trei pana la cinci ani. Acestea au la baza o tehnologie minim invaziva, cu efect imediat. In urma procedurii, este nevoie doar de o perioada scurta de refacere.

Care sunt avantajele acestei proceduri?

• Nu necesita internare;
• Nu se fac incizii sau excizii in piele, ca urmare nu raman cicatrice;
• Timpul de recuperare este scurt, in maximum 5 zile fata isi revine la normal;
• Riscul aparitiei complicatiilor este minim

Fiecare dintre firele APTOS are caracteristici speciale si se adreseaza pacientilor, in functie de nevoile lor.

Inovatia APTOS pune accent pe carligul firului de lifting care poate prinde si fixa tesutul, dar in acelasi timp il poate modela si trage in orice fel isi doreste pacientul, pentru un rezultat complex si natural. De aceea, designul special al acestor carlige este cel care poate oferi efectul scontat.

Pentru fata, diversele metode APTOS au fost create pentru a corecta urmatoarele zone: sprancene, pometi, regiunea mentala, gatul, santul nazolabial, santutile din zona glabela, riduri zona glabela, zona ‘’laba gastii’’, ridurile fruntii, pleoapa superioara si  inferioara, ridurile urechilor, gat, decolteu, maini.

Special pentru intinerirea corpului, avand in vedere structura pielii si cea subcutanata, APTOS propune fire nano ce trateaza zonele: bratelor, abdomenului, sanilor, coapsei interioare, dar si pe cele de deasupra genunchilor.

Istoria APTOS incepe in 1996, cand dr. Marlen Sulamanidze a creat primul fir de lifting facial, lansand o revolutie in domeniul esteticii medicale, astfel incat medicii au putut obtine efectul unei operatii estetice, fara anesezie, fara incizii si fara sa necesite o perioada lunga de recuperare.

Chirurgul plastician care a facut demonstratia cu firele Aptos, Dr. Konstantin Sulamanidze, este specializat in chirurgie reconstructiva si estetica, autorul tehnicilor Aptos, membru al Asociatiei Ruso-Georgiene a medicilor chirurgi plasticieni, reconstructori si esteticieni, al IPRAS si membru onorific al Asociatiei Franceze a chirurgilor estetician din mai 2001.
Din iunie 2007, este presedinte onorific al Asociatiei Japoneze a chirurgilor specializati in liposuctie. Este autor a peste 70 de publicatii, dintre care 18 au fost prezente in jurnale internationale de elita.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan