Acum, poti sa ai o piele neteda si tanara fara sa apelezi la bisturiu

Pin It
Acum, poti sa ai o piele neteda si tanara fara sa apelezi la bisturiu

Intinderea non-chirurgicala a pielii inspira incredere si provoaca usurare celor care sunt in cautarea unei imbunatatiri estetice, fara sa fie nevoiti sa apeleze la bisturiu. Suna prea bine ca sa fie adevarat!

Colagen stimulat, piele fericita

Exista mai multe metode de a intinde pielea fara sa apelam la bisturiu. Indiferent de tehnologia folosita, intinderea se intampla, efectiv, prin incalzirea straturilor inferioare ale pielii pentru a stimula colagenul si contractia tesutului. Cele mai comune tehnologii folosite sunt: radiofrecventa, razele infrarosii si metode care folosesc ultrasunetele.

Ai mai putin de 60 de ani, esti eligibil

Toata lumea poate beneficia de intinderea non-chirurgicala a pielii, cu doar cateva restrictii legate de varsta. De exemplu, simularea colagenului indusa prin caldura nu este la fel de eficienta pentru persoanele care au 60 de ani sau mai mult.

E important sa ai asteptari realiste - tehnologiile non-invazive nu vor putea inlocui niciodata rezultatele chirurgiei. Mai precis, pacientii care au nevoie de un lifting facial pot sa incerce intinderea non-chirurgicala a pielii dar tot vor avea nevoie de un lifting facial.

Pentru aceia care au piele laxa, intiderea non-chirurgicala a pielii poate fi exact ce au nevoie pentru ca pielea sa se ingroase si netezeasca, in acelasi timp. Tot mai multe persoane apeleaza astazi la aceste proceduri incepand cu varste tinere pentru a preveni lasarea pielii si pentru a intarzia momentul apelarii la chirurgie.

Ce zone ale corpului dau rezultate bune in urma intinderii non-chirurgicale pielii?

Fiecare pacient este diferit, asadar rezultatele pot varia. Cu toate acestea, s-au inregistrat rezultate bune in cazul pleoapelor, a gatului si gusei, a abdomenului, bratelor si genunchilor. O evaluare facuta de chirurgul estetician va elucida misterul.

Intinderea non-chirurgicala a pielii + botox/ fillere = ?

Intinderea non-chirurgicala a pielii este folosita, de multe ori, in conjunctie cu o multitudine de alte proceduri. Tratamente cu laser pentru depigmentare, Botox sau fillere pentru volum si corectarea liniilor fine, radiofrecventa pentru inlaturarea grasimii nedorite si netezirea pielii, aceastea sunt procedurile care pot fi folosite impreuna cu intinderea non-chirurgicala a pielii.

Citeste mai multe despre intinderea non-chirurgicala a pielii

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube