8 semne care tradeaza un implant mamar nenatural

Pin It
8 semne care tradeaza un implant mamar nenatural

Un implant care arata natural se potriveste dimensiunii si greutatii sanilor tai in vreme ce pastreaza un aspect armonios si cu restul corpului tau. Cand calculele de dinainte de operatie nu sunt cele mai potrivite, implanturile pot fi usor identificate din cauza aspectului lor nefiresc.

 

1. Sanii care sunt prea apropiati unul de celalalt

Sanii naturali nu se ating decat daca porti un sutien sau un top stramt. In mod natural, intre sani exista un spatiu de cinci-sapte centrimetri pe care implanturile il reduc semnificativ.

2. Sanii care par prea departati unul de celalalt

Implanturile care sunt nepotrivit de mari pentru corp sau introduse intr-un buzunar prea mic creaza un spatiu nefiresc de mare intre cei doi sani.

3. Sanii care sunt prea rotunzi

Sanii naturali au o inclinatie orientata in jos, in vreme ce aceasta lipseste in cazul impanturilor mari, rotunde. Stim ca sanii naturali au mai degraba aspect de para decat de pepene, asadar ne putem da seama cu usurinta daca este vorba despre o intervetie de marire atunci cand sanii sunt prea rotuzi, prea plini in partea superioara iar coastele sunt vizibile deasupra lor.

4. Sanii care sunt pozitionati prea sus pe piept

Partea superioara a sanilor ar trebui sa inceapa de la nivelul axilei (poti face un exercitiu ca sa iti dai seama cum sunt pozitionati sanii, impingand usor pielea dinspre axila in sus catre clavicula si eliberand brusc atingerea). Sanii pozitionati mai sus de acest nivel denota prezenta unor implanturi.

5. Sanii care nu au o dinamica naturala

Atunci cand sanii nu au o comportare naturala in momentul miscarii corpului si comunica o anumita rigiditate pot indica prezenta unor implanturi nepotrivite. Uneori, chiar daca se folosesc implanturi care reusesc sa imite foarte bine sanul natural, ele pot dezvolta contractura capsulara (tesutul conjunctiv formeaza in jurul implantului o capsula care incepe sa se stranga).

6. Sanii care au falduri sau adancituri

Efectul de rid apare atunci cand implanturile folosite sunt prea mari pentru corp. Astfel, buzunarul sculptat in muschi in care stau implanturile este afectat si se formeaza niste falduri. Totodata, cu exceptia proeminentei pe care unele paciente o dobandesc odata cu inaintarea in varsta, volumul nenatural in partea inferioara a sanului este semn al chirurgiei mamare.

7. Sanii cu pielea foarte intinsa

Este, din nou, cazul implanturilor prea mari, necorespunzatoare estetic si fizic cu niste sani prea mici. Femeile slabe au, de obicei mai putin tesut mamar si este mai greu ca acesta sa integreze si camufleze estetic sanii. 

8. Sanii care au migrat in lateral

Se intampla ca, daca implanturile sunt prea mari in comparatie cu structura corpului, acestea sa migreze catre lateral.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube