3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar

Pin It
3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar
Kim Kardashian

Implanturi mari, dar cu un volum proportionat care face ca distanta dintre sanii lui Kim sa para naturala; o alegere in armonie cu forma si inaltimea vedetei. 

3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar 3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar 3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar 3 lucruri de care se tine cont in alegerea unui implant mamar

Totul se reduce la marime si forma atunci cand vine vorba despre implanturile mamare. Exista o multitudine de factori care trebuie luati in considerare, atat estetici cat si medicali, astfel incat noua forma sa arate bine pe corpul tau. Iti dezvaluim care sunt cateva dintre detaliile care determina alegerea unui implant cu aspect natural, potrivit tie si corpului tau.

1. Latimea sanilor tai naturali

Chirurgul plastician iti va masura latimea sanilor si dimensiunea bazei acestora. Acesta este un pas important pentru ca un implant care se potriveste latimii si marimii sanilor, precum si structurii corpului tau, sa aiba un aspect natural.

2. Forma corpului

Forma corpului este luata si ea in considerare in momentul alegerii marimii implantului. Daca ai un corp atletic, nu vei arata natural cu implanturi foarte mari sau foarte inguste pentru ca se creeaza o discrepanta cu anatomia naturala a corpului. Mai mult, cu cat exista mai putin tesut la dispozitie (femeile slabe au de obicei mai putin tesut mamar), cu atat ii este corpului mai dificil sa camufleze implanturile.

3. Cât de mult sport faci

Daca esti o fire sportiva, acest lucru trebuie discutat. Implanturile mari, fiind mai grele, vor pune presiune pe sani si vor da aspect de san lasat (ptoza).

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube