Stiai ca poti sa iti monitorizezi o cicatrice cu ajutorul telefonului?

Pin It
Stiai ca poti sa iti monitorizezi o cicatrice cu ajutorul telefonului?

Anual, in jur de 100 de milioane de pacienti se aleg cu cicatrici, fie dupa o trauma sau o interventie estetica. Modul in care cicatricile se vindeca este imprevizibil, de aceea ideal este sa le monitorizam pe masura evolutiei lor. Idealul este acum posibil pentru ca s-a inventat o aplicatie care poate sa faca asta pentru noi. 

De ce este importanta monitorizarea cicatricilor?

Fie ca provine de la o rana, o operatie sau o afectiune a pielii precum acneea, cu cicatricile avem de-a face cu totii. Cicatricile sunt dovada modului miraculos in care pielea se vindeca singura. Aplatizate sau proeminente, aproape inobservabile sau foarte vizibile, modul in care cicatricile arata ne poate spune foarte mult despre cum a fost pielea ajutata sa se vindece. De aceea, inainte sa poti trata sau reduce dimensiunile unei cicatrice, trebuie sa ii monitorizezi evolutia. Astfel intelegi cum se formeaza si afli de la doctorul tau cum poti sa contribui la o vindecare estetica. 

Poti sa urmaresti evolutia cicatricei pe telefonul mobil, tableta sau laptop

Cu aplicatia bioCorneum poti sa monitorizezi procesul de vindecare a cicatricilor cu ajutorul unui iPhone sau a unui iPad. App-ul te ajuta sa introduci informatii despre produsul pe care il folosesti si masoara nivelul de hiperpigamentare, hipopigmentare, roseata sau proeminenta a cicatricei. Poti chiar printa o analiza a progresului acesteia pe care sa o arati doctorului la urmatoarea vizita. Daca nu ai un dispozitiv Apple, nu este nicio problema, poti uploada fotografii ale cicatricei pe biocorneum.com

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube