Trucuri pentru un par plin de volum, pentru mai multe zile!

Pin It
Trucuri pentru un par plin de volum, pentru mai multe zile!

Oricine a fost macar o singura data la coafor, cu siguranta a plecat de acolo cu un par uscat perfect, cu foehn-ul si peria rotunda… volum wow, stralucire orbitoare, insa cand te-ai intins in pat sa dormi, a doua zi, parul tau a luat-o razna. Efectul frizz, cuiburile care s-au format in par, din cauza pernei si pozitiei capului din timpul somnului, toate sterg urmele unei coafuri de revista.

Noroc cu specialistii care au decis sa ne impartaseasca anumite secrete, pentru ca parul nostru coafat perfect, indiferent daca a fost facut la salon sau de mainile noastre dibace, sa dureze mai multe zile, fara sa aiba nevoie de prea mari retusuri.

Jos mainile din par! Acesta este probabil cel mai usor lucru pe care ai putea sa-l faci. Nu-ti mai atinge parul, pentru ca degetele tale sunt murdare sau pline de grasime, iar daca iti atingi podoaba capilara, transferi pe ea aceasta grasime.

Ai grija la fetele de perna! Daca adormi cu un par perfect, insa a doua zi, nu scapi de “cuiburile” formate in crestetul capului, ar fi bine sa renunti de fetele de perna din bumbac. Alege-le, in schimb, pe cele din matase pentru a evita, de asemenea, electrizarea si inclacirea parului.

Strange parul! Atunci cand, in ultima faza, nu mai rezisti si adormi, specialistii ne recomanda sa ne prindem parul intr-o coada de cal slabita, fara sa strangem tare, in varful capului, ca sa nu ne deranjeze in timpul somnului.

Nu incarca parul! Desi sunt o gramada de produse care promit imposibilul pentru o coafura perfecta, nu abuza de ele! Stilistii ne sfatuiesc sa folosim sampoane si balsamuri cu o formula speciala care ofera elasticitate si volum buclelor, fara sa ridice cuticula sau sa usuce parul. De asemenea, o perie buna si samponul uscat sunt alegerile potrivite pentru o coafura de durata.

Nu sari peste pieptanat! Cei care sunt dependenti de uscatul cu foehn-ul nu stiu exact daca mai trebuie apoi sa-si pieptene parul. Stilistii ne spun, insa, sa nu sarim peste acest pas si sa ne pieptanam parul in fiecare seara cu o perie cu peri de mistret, de la randacina pana la varfuri, ca sa distribuim uleiurile naturale de pe scalp pe toata lungimea firlui de par, pentru a netezi cuticula si a-i oferi acestuia un aspect sanatos.

Ai grija cum faci dus! In acest caz, sunt recomandate dusurile rapide, iar parul trebuie acoperit cu o capa speciala pentru dus. Stilistii recomanda sa nu ne spalam parul foarte des, putem chiar sa o facem la 6 zile, daca tipul nostru de par ne permite si nu arata neingrijit.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube