Secretele obtinerii unei coafuri ca la salon

Pin It
Secretele obtinerii unei coafuri ca la salon

Cum sunt slabe sansele sa ajungem la salon pentru a ne coafa la profesionisti, de cel putin doua ori pe saptamana, trebuie sa ajungem sa stapanim macar secretele uscarii parului cu foehn-ul si peria rotunda, fara sa mai vorbim de buclele acelea lejere si elastice, deja este un alt nivel. Nu avem nevoie decat de ceva exercitiu pentru ca un par uscat corect trebuie facut dupa niste reguli de aur!

1. Rabdare! La salon, uscatul si coafatul parului dureaza intre 30 si 45 de minute. Acasa, femeile nu au rabdare, procedeul dureaza 10 minute maximum, iar asta pentru ca nu iau suvita cu suvita, impartite pe carari. Si acest lucru se vede in rezultatul final.
2. Perii potrivite pentru fiecare look! Daca vrei sa-ti faci bucle cu peria si uscatorul de par, trebuie sa folosesti o perie cu un diametru mai mic si sa-ti sectionezi cararile pe verticala. Daca vrei un par neted si plin de volum, trebuie sa faci carari orizontale si sa plimbi uscatorul de sus in jos, pentru a potoli cuticula firelor de par si a obtine niste suvite stralucitoare. Intotdeauna trebuie sa iti usuci parul de la radacina catre varfuri.
3. Fete de perna din satin! Nu doar ca sunt bune pentru piele, ci si pentru podoaba capilara. Bumbacul agaseaza firul de par. Atunci cand dormi pe satin, parul aluneca pe material, nu se creeaza frictiuni si nici coafura ta perfect facuta cu foehn-ul nu are de suferit.
4. Sampon uscat, preventiv! Inainte de culcare, pulverizeaza sampon uscat la radacina firelor de par si la ceafa, ca sa nu se lipeasca parul de transpiratie, in timpul somnului. Apoi, infasoara-ti suvitele pe bigudiuri mari, cu arici, in crestetul capului. Astfel, dimineata, nu vei mai avea probleme cu acele cuiburi care se formeaza la spate si vei avea un volum de invidiat.

Daca ti-a placut articolul, cu siguranta vei fi interesata si de ce trebuie sa faci pentru a avea un par sanatos.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube