6 metode naturale pentru a scapa de stres

Pin It
6 metode naturale pentru a scapa de stres

Stresul este considerat a fi boala secolului. Si nu este de mirare, pentru ca in ritmul cotidian de munca si deadline-uri care bat la usa, pare ca zilele sunt din ce in ce mai scurte. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne lasam prada acestuia si cel mai bine ar fi sa apelam la metode naturale de eliberare a stresului pentru a putea atinge starea de relaxare totala.

Iata ce variante iti propunem noi:

Sarurile de baie cu sulfat de magneziu – de la starea de iritabilitate generala, pana la cea de insomnie cauzate de stres, sarurile de baie cu sulfat de magneziu sunt cele mai eficiente in tratarea acestor doua probleme.

Yoga – este meditatie prin miscare. Concentrandu-te pe respiratie, ganduri si postura, vei lasa de-o parte lumea inconjuratoare si te vei reconecta la propriul tau corp.

Tratament cu ulei de cocos pentru scalp – maseaza-ti scalpul cu ulei de cocos caldut, amestecat cu ulei de magneziu, apoi acopera-ti capul cu o boneta pentru protectie si stai cu acest tratament peste noapte. Uleiul caldut de cocos, masat pe scalp este un tratament stravechi din traditia Ayurvedica, menit sa relaxeze pielea capului, imbunatatind circulatia sangelui de la nivelul acesteia, care de cele mai multe ori este incetinita din cauza stresului. Adaugand ulei de magneziu vei beneficia de puterea de relxare musculara a acestui mineral, considerat a fi un adevarat tratament pentru eliberarea stresului.

Uleiul de lavanda – este cel mai cunoscut ulei pentru relaxare si cel mai eficient. Foloseste un ulei de lavanda spray si pulverizeaza-l pe fata de perna si  tample. Lavanda este un cunoscut medicament pentru nervi lucrand prin aromoterapie pentru a relaxa centrii de stres ai creierului. Este folosit, de asemenea, pentru reglarea somnului.

Meditatia – tot ce trebuie sa faci este sa-ti pastrezi 15 minute in fiecare dimineata pentru meditatie. Aceasta ajuta sa te concentrezi asupra zilei in curs, pentru a fi productiv. Goleste-ti mintea si lasa e-mail-urile sa astepte si mai degraba adauga-ti meditatia in program pentru a scapa de stres.

Masaje – programeaza-te pentru sedinte de masaje din timp, atunci cand stii ca te asteapta o saptamana plina la serviciu. Dubland grija pe care ti-o acorzi este cheia gestionarii perioadelor de stres maxim si astfel ii vei oferi corpului tau sansa de a se relaxa.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube