O talie de 40 de cm fara chirurgie plastica?

Pin It
O talie de 40 de cm fara chirurgie plastica?
Kim Kardashian

Foto:@kimkardashian, instagram

O talie de 40 de cm fara chirurgie plastica?

O talie ca a personajului de desene animate, Jessica Rabbit, nu se obtine prin bunavointa naturii si nici prin eforturile chirurgiei plastice, ci printr-o metoda de inspiratie victoriana: corsetul. Daca pe vremuri corsetul arata apartenenta la o clasa sociala, cine il poarta astazi se considera sportiv de performanta in „waist training“. La aceasta solutie apeleaza si proaspetele mamici care vor sa se intoarca cat mai repede la formele de dinainte de sarcina - Kim Kardashian si Jessica Alba sunt doar doua dintre vedetele care folosesc acest truc (galerie)

Cum afecteaza corsetul functiile organismului?

Exista femei pentru care frumusetea presupune durere. Kelly Lee Dekay (27) a inceput sa poarte corset in urma cu 7 ani. Tanara sustine ca purtarea zilnica a corsetului a ajutat-o sa-si invinga timiditatea. Cu toate acestea, Kelly marturiseste ca pentru a obtine o talie de 41 de centimetri a trebuit sa isi asume niste compromisuri: nu poate cara obiecte grele, nu poate face drumetii. Cand vrea sa faca anumite miscari mai dificile, cum ar fi sa ridice greutati la sala, Kelly spune ca trebuie sa isi dea jos corsetul.

 

Nu este si cazul lui Michelle (24), care a poarta corset de trei ani incoace, chiar si atunci cand doarme. Talia ei s-a micsorat de la 64 la 54 de cm. Vizita ei la doctor a scos in evidenta faptul ca muschii ei sunt atat de slabiti, incat aceasta face eforturi reale sa stea in picioare fara corset. Michele nu poate manca o masa normala iar regimul ei alimentar consta in 10 mese minuscule pe zi. Problemele de digestie nu au intarziat sa apara: stomacul ei este atat de comprimat incat nu mai are pozitia orizontala normala. Doctorul care a consultat-o pe Michele spune ca odata cu inaintarea in varsta, purtarea corsetului va deveni o necesitate intrucat acesta va decide efectuarea miscarii. 

Foto: @kellyleedekay, instagram

 

 

Pin It

Etichete:

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube