Este hidrodermabraziunea noul tratament de care ne vom indragosti?

Pin It
Este hidrodermabraziunea noul tratament de care ne vom indragosti?

Se pare ca popularul tratament, microdermabraziunea, are competitie serioasa. Cunoscut ca tratamentul facial al vedetelor, hidrodermabraziunea este cea mai noua metoda de inlaturare a celulelor moarte ale pielii si de eliminarea a petelor si hiperpigmentarii. Cu acesta noua tehnologie avem parte de mai putina durere si iritatie pentru ca foloseste apa si oxigen pentru exfolierea fara efort a pielii. Mai mult, se pare ca hidrodermabraziunea este tratamentul favorit al lui Charlize Theron.

Pielea raspunde mai bine la asimilarea produselor dermatologice

In timpul acestui tip de exfoliere, specialistul poate aplica produse de tratament care se pliaza pe nevoile clientului pentru un efect maxim. De exemplu, o persoana care sufera de acnee ar beneficia de acid salicilic, in timp ce unei persoane care vrea sa tina departe imbatranirea tenului i-ar prinde bine vitamina C.

Avantaje si dezavantaje

Dezavantajul este ca hidrodermabraziunea nu lucreaza la fel de profund precum cristalele folosite in microdermabraziune, asadar exfolierea nu este egal de eficienta. Cu toate acestea, hidrodermabraziunea are avantajul de a nu irita si inrosi pielea.

Cui i se potriveste acest tratament?

Persoanele cu ten sensibil se vor indragosti de aceasta metoda gentila de exfoliere. De asemenea, oricine isi doreste sa straluceasca la un eveniment ar trebui sa apeleze la aceasta procedura -  tenul va fi demn de fotografii pe covorul rosu. 

Citeste mai multe despre microdermabraziune

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube