Cum alegem fondul de ten potrivit pentru tipul nostru de ten?

Pin It
Cum alegem fondul de ten potrivit pentru tipul nostru de ten?

Fond de ten lichid, crema, sub forma de pudra... exista atatea variante disponibile in magazine, incat nu stii niciodata ce formula ti se potriveste cel mai bine. Alegerea ar trebui sa fie, insa, una simpla, intrucat raspunsul ti-l ofera chiar tipul tau de ten.

Asadar, iata care sunt variantele pentru fiecare tip de ten:

Pentru un ten uleios, alege un fond de ten pudra care iti ofera un aspect mat si fin. Unde mai pui ca formulele pudra sunt cel mai usor de aplicat!
Pentru un ten uscat sau unul matur, alege un fond de ten crema. Acesta ofera o acoperire totala, hidrateaza si previne aspectul batranicios. Evita fondul de ten pudra pe cat posibil, pentru ca acesta deshidrateaza mai tare tenul si accentueaza ridurile!

Aplicarea fondului de ten pudra sau crema poate fi stangace. Atunci cand nu stii cu ce sa incepi, regulile sunt urmatoarele:
- Folosim formulele lichide inaintea pudrei si nu invers!
- Daca folosesti un fond de ten pudra, recomandat este sa aplici inaintea lui o crema sau o baza de machiaj lichida, pentru un aspect cat mai natural. Acelasi procedeu este folosit si cand alegem un blush de tip crema, aplicam intai blush-ul, dupa care fondul de ten pudra.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube