Ce e de facut atunci cand aspectul ochilor te imbatraneste?

Pin It
Ce e de facut atunci cand aspectul ochilor te imbatraneste?

Fillere, grasime proprie sau chirurgia pleoapelor, ce ar trebui sa alegi? Fiecare optiune are propriul ei rol in corectarea aspectului pielii din jurul ochilor, de aceea e bine sa tii cont de urmatoarele:

Alegerea ta ar trebui sa se bazeze pe ce anume te deranjeaza cel mai tare, pe bugetul pe care il ai la dispozitie si pe rezultatul (realist) pe care il astepti. Sigur, noi iti vom spune ca acolo unde nu mai e loc decat de operatie (lifting), nu are sens sa incerci solutii non-invazive pentru ca e o pierdere de timp si de bani.

Fillerele sunt o optiune atunci cand nu avem piele redundanta si este nevoie sa umplem zona din jurul canalului lacrimal. Pacientii ideali sunt cei care au o adancitura in zona pleoapelor inferioare. 

Injectiile cu grasime proprie dau rezultate bune pe termen lung. Acum exista tehnologii care selecteaza grasimea cea mai pura care nu prezinta la fel de multe sanse de reabsorbtie. Chirurgul plastician o va preleva dintr-o zona a corpului unde ai un exces, o va trece printr-un proces de centrifugare si apoi o va injecta la nivelul pleoapelor inferioare pentru a da volum zonei. Grasimea poate umple in mod spectaculos si santurile dintre pleoapa inferioara si obraji.

Mergi pe mana chirurgiei pleoapelor pentru a corecta pielea flasca sau excesul muscular și/sau de grasime. Eliminarea volumului in exces si aranjarea armonioasa a contururilor reda ochilor aspectul tanar. Chirurgia pleoapelor reduce aspectul de punga din zona pleoapelor inferioare si inlatura pielea in exces de pe pleoapele superioare.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube